Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem jó az esti tesztelés?

Nem jó az esti tesztelés?

Figyelt kérdés
Sziasztok ! Az mitől lehet, hogy ma este negatîv lett a HCG-line terhessègitesztem viszont pèntek reggel pozitîv ? Tegnapra nem vártam ès nem is jött :) ugyanolyan volt mind kettő tesztem :) lehet azèrt mert egèsznap sűrűn pisiltam ès sokat ittam ? Holnap megyek labori vizeletvizsgálatra ! Az kimutatja már a várandóságom majd ? :)
2014. jan. 20. 19:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Jó jel, hogy nem jött meg, és az sem baj hogy most este semmit nem mutatott, de az is lehet, hogy korán teszteltél és bár volt baba, de nem maradt meg. Bármi lehetséges. Ha kimondottan azért mérsz laborba, hogy megnézzék a terhességed akkor igen fogja mutatni a HCG szintet ami ha megfelelő mennyiségű akkor beigazolódik a terhesség ha kevés vagy nem lesz akkor nincs baba. Viszont ha csak simán mész laborba akkor nem nézik a terhességet. Egy szó mint száz, biztató a pozitív teszt, és előfordulhat, hogy esti vizeleted nagyon híg volt, de majd az idő válaszol a kérdésedre.
2014. jan. 20. 19:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Attól függ mièrt lesz a vizsgàlat
2014. jan. 20. 19:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Direkt amiatt megyek :) köszönöm a válaszokat !
2014. jan. 20. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!