Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dec.30-án jött meg utoljára,...

Dec.30-án jött meg utoljára, most hétvégén lenne esedékes a következő. összejöhetett?

Figyelt kérdés
együtt voltunk a ciklusom közepén minden másnap. (10, 12, 14, 16) nemvárt előtt mutathat valamit esetleg egy 10es érzékenységű teszt? annyira szeretnénk már a picurt és nehéz a várakozás. tünetet gondolom még nem érezhetek, úgyhogy a mellfeszülés és néha hasszúrka biztos mástól van. (mensi előtt nem szokott egyébként lenni) valamelyik nap volt egy kis "rózsaszínes folyásom" is, de azóta csak sima átlátszó, de az sem minden nap. köszönöm előre is ha válaszoltok.
2014. jan. 20. 09:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Erre egyetlen értelmes válasz van: Vagy igen, vagy nem!Hétvégén megtudod!

Addig meg ne ezen túráztasd magad, mert meg fogsz bolondulni....

2014. jan. 20. 09:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is szombatra nem várom, és bár nehéz, de azon vagyok, hogy eltereljem a figyelmemet. Dolgozok, élek a hobbimnak, sétálunk a párommal, találkozok a barátnőimmel.. Biztos, hogy a nemvárt előtt nem fogok tesztelni, csak néhány napos késéskor. nem is értem miért kell a nemvárt előtti tesztelés. Csak felesleges idegeskedést szül.

És igen, összejöhetett, de az is lehet, hogy nem. Mi már hónapok óta, majdnem egy éve jókor vagyunk együtt, mégse jött még össze. Pedig egészségesek vagyunk. Szóval csak türelem. A teszt a nemvárt előtt akkor is mutathat negatívat, ha terhes vagy. Az meg csak lelombozna. Várd meg a pár napos késést. Addig meg még úgyis csak egy hét van. Ki lehet bírni. Kitartás :-)

2014. jan. 20. 12:01
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! drukkolok, hogy összejöjjön nektek. olyan nehéz a várakozás, annyira szeretném már, hogy pocaklakóm legyen :)
2014. jan. 20. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!