Dec.30-án jött meg utoljára, most hétvégén lenne esedékes a következő. összejöhetett?
Erre egyetlen értelmes válasz van: Vagy igen, vagy nem!Hétvégén megtudod!
Addig meg ne ezen túráztasd magad, mert meg fogsz bolondulni....
Én is szombatra nem várom, és bár nehéz, de azon vagyok, hogy eltereljem a figyelmemet. Dolgozok, élek a hobbimnak, sétálunk a párommal, találkozok a barátnőimmel.. Biztos, hogy a nemvárt előtt nem fogok tesztelni, csak néhány napos késéskor. nem is értem miért kell a nemvárt előtti tesztelés. Csak felesleges idegeskedést szül.
És igen, összejöhetett, de az is lehet, hogy nem. Mi már hónapok óta, majdnem egy éve jókor vagyunk együtt, mégse jött még össze. Pedig egészségesek vagyunk. Szóval csak türelem. A teszt a nemvárt előtt akkor is mutathat negatívat, ha terhes vagy. Az meg csak lelombozna. Várd meg a pár napos késést. Addig meg még úgyis csak egy hét van. Ki lehet bírni. Kitartás :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!