Hogy értelmezzem a nőgyógyászati leleten a 7 x 3 mm vastagságú endometriumot? 7 mm vagy 21 mm? Valakinek volt hasonló lelete?
Figyelt kérdés
2014. jan. 19. 21:46
1/6 anonim válasza:
Ha 21 lenne, azt írták volna, amúgy az baromi vastag lenne...inkább intervallumot szoktak megadni, pl. 7-10 mm.
2/6 A kérdező kommentje:
Én is erre gobdoltam, hogy a 21 mm nagyon vastag. Biztos 7 mm-t jelent akkor.
2014. jan. 19. 22:08
3/6 anonim válasza:
4 hetes terhesen ez állt a leletemen:
endometrium 25mm :)
4/6 A kérdező kommentje:
Második válaszoló: Gratula a babához!:) Reménykedem azért én is, hogy esetleg baba van a dologban. :) Már késik 3 napja. De az ultrahangon nem latszódott semmi( ez volt másfél hete).
2014. jan. 19. 22:18
5/6 anonim válasza:
Pedig terhesség alatt elvileg deciduának nevezik, nem endometriumnak....
6/6 anonim válasza:
Hát ha megvastagodott nyálkahártyát látnak, ami ugye utalhat babára, akkor azt endometriumnak írják. Legalábbis nálunk!
Viszont 7 mm-es nyálkahártya meg terhesség esetén vékony!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!