5 nap késés negatív teszt reggel?
Figyelt kérdés
Lily 20-as tesztet csináltam. Negatív lett de már 5 napja késik. Mi lehet ez???2014. jan. 19. 08:34
11/12 A kérdező kommentje:
Most már annyira kattogok hogy visszanéztem a Dani fiamnál hogy volt. 2000.07.27-én volt az utolsó menzesz. Szeptember 04-én kétes eredményt kaptam. Szeptember 11-én poz. Ez 47 nap volt és nőgyógyásznál voltam akkor.
2014. jan. 19. 10:08
12/12 anonim válasza:
Létezik olyan, hogy az ember lánya annyira szeretné, hogy a szervezet ezt stresszként éli meg és ezért eltolódik az ovuláció és így a menzesz is késik. Nálam mindkét gyerek előtt meghülyült az addig rendszeres ciklusom (nőgyógyász mindent rendben talált), aztán valahogy mégis összejöttek, leginkább akkor, amikor már feladtam a számolgatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!