Lehetek terhes így?
Figyelt kérdés
November 2-3 napig tartott a menstruációm,ami nagyon gyenge volt szinte nem is éreztem hogy meg van.Decemberben 23.ára vártam 27.én volt pár csepp 28.án semmi és 29.én szintén pár csepp.Tegnap reggel csináltam tesztet,ami negatív lett.
A melleim kétszer akkorák mint voltak fájnak és a mellbimbóm ki van száradva.Mintha a hasam is nőtt volna egy kicsit.Lehetséges az hogy így is terhes lennék?
2014. jan. 18. 13:22
1/1 anonim válasza:
Szerintem igen, lehetsz terhes, de ha a teszt negatív szerintem kicsi az esélye. Szerintem menj nőgyógyászhoz, mert más probléma is állhat a háttérben, pl. ciszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!