Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valakinek sikerült úgy a...

Valakinek sikerült úgy a baba, hogy még szoptatta az előzőt, s még nem is menstruált?

Figyelt kérdés
Szeretnénk harmadik babàt, de még négyszer szopik egy nap a babám, 10 hónapos. Mèg nem jött meg. Az első után nem jott ossze a masodik, csak mikor mar nem szoptattam. Megis annyiszor hallom, hogy teherbe esnek igy nők. Hát én is reménykedek.:)
2014. jan. 17. 13:59
 1/3 anonim ***** válasza:
a 2 gyerek szoptatás alatt fogant,
2014. jan. 17. 14:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem sajnps addig nem jott ossze amig a lanyom szopizott. Amikor elhegyta elsore sikerult.:-)
2014. jan. 17. 14:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Mindenki szervezete máshogy reagál én is szoptatok nekem 11 hónapos a kisfiam és próbálkozunk pedig én 4 óránként szoptatok. De én már menstruálok 5 hónapja és be állt.

A nőgyógyászom azt mondta hogy próbálkozunk:)

Sok sikert:)

2014. jan. 17. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!