Most melyiknek higgyek? 2 napja erősebb 2. csík, ma halványabb. Ti mit gondoltok?
Reggeli elsőből csináltam mindkettőt, és a tegnap előtti erősebb pozitív, mint a mai! Nem volt erős pozitív, csak halvány, de a mai annál is halványabb. Lefekvés után voltam wc-n éjfélkor, fél 4-kor, majd 8-kor, a tesztet ebből csináltam. Lehet nem volt elég koncentrált a vizelet?
Tudom, senki sem lát belém, csak ez a bizonytalanság...
2 nap múlva megint teszt.
Igen, az biztos, hogy az, csak sokkal halványabb.
1 babát már elveszítettem, nem szeretném megint, ezért vagyok ilyen feszült.
(akkor is halványodott a teszt)
De! Tegnap este is volt kisebb görcs, puffadtság, ami "jó jel".
Hát tényleg nem tudjuk ezt így megmondani, hogy baj vagy sem. Nekem a 3 terhességemből egynél volt ilyen és az a baba elment az 5. héten. De nem akarlak rémisztgetni, csak leírtam az én tapasztalatomat. Nekem a mensi kimaradása után mindig erős volt a 2 csík,függetlenül attól mikor csináltam és hányadik vizeletből. Főleg ha 2 nappal ezelőtt már erős volt, a mai már az esti pisiből is erős kéne legyen.
Nincs más hátra mint a türelem. Igyál ma keveset és reggel csinálj még egyet. Ha is halvány, vagy halványabb akkor szerintem sajnos nem marad meg a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!