A természet szelektál, utána hogyan tovább?
Sajnos a minap nagyon halvány pozitív teszt után megjött a menstruációm ami nagyon sokat késett ugyan, de végül megjött. Az aktus amiből baba lehetett volna az 2 hete volt, gondolom ezért teszteltem olyan nagyon halvány pozitívat. Több orvost/nőgyógyászt kerestem fel ijedtemben de mindenki azt mondta hogy a természet szelektál. De közben olyanokat is olvastam hogy méhen kívüli terhesség meg kaparás meg műtét kell és ehhez hasonló dolgok, szóval nagyon megvagyok ijedve hogy most hogyan tovább. Várnom kell még vagy menjek megint orvoshoz, mi legyen?
Egyébként nem vizsgáltak meg, csak annyit mondtak hogy ha erősödik a vérzés vagy ha 1 hét után sem múlik el akkor mindenképpen vissza kell mennem. Kell tartanom ilyen műtéttől és ehhez hasonló dolgoktól? Így is elég nehéz most :(
nekem még vagy 2-3x volt vérzésem teherbeesés után
szal szerintem várj vele még
ha elmúlt a vérzésed akkor várj még 2 hete és tesztelj újra - hátha nem elment
egy ilyen pici terhesség simán ki tud ürülni (ha elvetél) nem kell beavatkozás - általában....
max egy kaparás lesz ha kell ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!