Ma reggel szép pozitívat teszteltem, este meg elkezdtem vérezni. Ugye nem lehet hogy elment a baba?
Az undorító mocskolódó kommentekből nem kérek. Szerintetek nincs így is elég bajom?????? Tudjátok milyen szörnyű ez?
Most jöttem ügyeletről ahol azt mondták nincsen baj, akkor lenne gond ha erősen görcsölnék vagy fájdalmaim lennének. Nos, ezek nincsenek. Holnap megyek nőgyógyászatra is, ahol majd többet tudnak ezzel kapcsolatban mondani. Akik segítettek a válaszaikkal azoknak nagyon szépen köszönöm. A doktor nő azt mondta hogy ma szigorúan csak pihenjek és holnap látogassam meg a nőgyógyászt. Köszönöm a segítséget!
Nem volt túl kedves és nagyon sokat nem segített az is igaz, de mondta hogy ő ennél többet nem tud tenni, meg ha nőgyógyászatra mennék se tudnának nekem többet mondani.
Mondjuk ahogy nézem eléggé menstruációs vérzésnek tűnik az az igazság. :( még tart igen!
bár nem kívánom neked, de mondom, én háromszor vesztettem el 10. hét előtt terhességet, göcsök nélkül.
Szóval ez a fájdalmaid lennének nem állja meg a helyét.
Pont így voltam. 10 napos késéskor (szép pozi teszttel) kezdődött a pecsételés. Én nőgyógyászhoz mentem, azt mondta ne aggódjak, ha nincs görcs meg erősebb vérzés nem biztos, h baj van. Adott hormonpótlásra gyógyszert. nem görcsöltem, nem is véreztem erősen, csak pár csepp barna volt pár napig. szedtem a gyógyszert. a következő ellenőrőz ultrahangkor (két hét múlva) már nem élt... Az orvos szerint már akkor sem élt, amikor elmentem, vagy ha, akkor mégse tudták megmenteni.
Szörnyű érzés. Az egyetlen, ami egy kicsit is vigasztal, hogy a természet ilyenkor tudja a dolgát. Biztosan beteg lett volna, vagy valami, ami miatt nem születhetett meg.
Szia!
Tudom sokan lepontoznak erte majd...
En is mindent megtettem, hogy a baba megmaradjon! Doki, gyogyszerek, pihenes fekves...
Eredmeny megmaradt es 16 hetesen elvettek egy 10 hetes meretu babat! Rengeteg fejlodesi rendellenessege volt :(
A szivem szakadt meg...
Igaza van annak aki azt mondja a termeszet teszi a dolgat!
Ra par honapra ismet babas lettem... Nem jott szivhang pedig mindent szedtem amit felirtak es elvartak!
Ha meg akar maradni, meg fog!
En most 8 hetes vagyok! Az elozmenyeim miatt gyogyszert akartak adni, nem fogadtam el! Bizom a piciben! O termeszetesen es varatlanul jott nem kellettek kezelesek hozza!
En elhiszem, hogy O eros es kitart mellettem!
Bocs, hogy ezt irom! De 14 hetig ne eld bele magad soha semmibe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!