Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fáj az inszemináció? Milyen...

Fáj az inszemináció? Milyen érzés?

Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 09:12
 1/4 anonim ***** válasza:
34%
Nekem nem volt inszeminációm, de a barátnőmnek igen.Azt mondta, hogy altatták, így nem érzett semmit. De felébredve az altatásból nagyon rosszul volt, hányt is. Ez az altatás mellékhatása.Maga a beavatkozás nem járt semmilyen fájdalommal.
2009. dec. 1. 10:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Maga a beavatkozás Kb annyira, mint egy rákszűrés. És csak pár percig tart. Nekem az elsőnél utána görcsölt nagyon a hasam. Lehet, hogy hirtelen nyomta be a doki. A másik két inszemnél nem fájt utána semmi, csak éreztem, hogy nem esik jól szaladgálni, így óvatosabban mozogtam.
2009. dec. 1. 12:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a Budai Meddőségi Centrumba járok, már a 3. inszemen vagyok túl. Alapjában véve tényleg nem fájdalmas, kicsit kellemetlen, ráadásul maga a bevatakozás pár perc csupán.

Ha részletesebben is érdekel, itt olvashatsz róla többet:

[link]

2009. dec. 2. 16:26
 4/4 anonim válasza:
Én is a BMC-be járok. Nekem az elsőnél 5 perc volt, szinte észre sem vettem a 2-iknál pedig sajnos zárva volt a méhszájam, így nem csak én, hanem a dokim is szenvedett, de meglett kb. 10 perc alatt.
2010. máj. 31. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!