Pozitív vagy negatív?
Figyelt kérdés
Szoptatás alatti,utáni ciklus így nem tudom pontosan megmondani mire nem várom.2014. jan. 11. 11:06
2/12 anonim válasza:
tok egyertelmu pozitiv:) gratulalok!
3/12 anonim válasza:
énis látom a csíkot.tervezett baba volt?
4/12 A kérdező kommentje:
igen,szeretnénk kis tesót!Jó lenne,ha ez a teszt tényleg azt jelentené,hogy úton van:-)
2014. jan. 11. 11:21
5/12 anonim válasza:
hát azért egyértelműnek egyáltalán nem nevezném...
látni valamit de ez még nem az egyértelmű pozitív kategória.
6/12 A kérdező kommentje:
köszi kedves harmadik válaszoló!
Én csak annyit fűznék ehhez hozzá,hogy szerintem a terhességi teszt nem ovulációs tesztként működik,hogy csak az egyforma erősség jelent pozitív eredményt.Sokaknak halvány marad a második csík tovább is,mégis baba van a dologban. Ettől függetlenül úgy látom,hogy az én tesztemen halványan,de ott van a 2. csík,és reményeim szerint pozitív.
2014. jan. 11. 11:40
7/12 anonim válasza:
nekem ennel gyengebb volt az elso tesztem, esetleg 2-3 nap mulva csinalj ujat, annak mar joval lathatobbnak kellene lennie, de lehet a kontrolcsik eroseget meg akkor se eri el
8/12 anonim válasza:
Mintha pozitív lenne, de nem akarom elkiabálni, mert lehet száradási csík is.
2 nap múlva reggeli elsőből csinálj még egyet, aztán írd meg az eredményt! :)
9/12 anonim válasza:
Szia! Én pozitívnak látom, gratulálok! De azért majd ismételj! :)
10/12 anonim válasza:
Én is pozitivnak látom. Bár az ennyém lenne már ilyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!