Herpesz jelezheti hogy most terhes lettem?
Figyelt kérdés
Évek óta nem jött már elő , lehet hogy most sikerült teherbe esnem?2014. jan. 10. 17:36
1/7 anonim válasza:
Ez most komoly???mi köze a herpesznek a terhességnek?
2/7 anonim válasza:
A herpesz az vírus és nem utal terhességre! Keresd fel az orvosod! Jobbulást!
3/7 anonim válasza:
Annak idején a terhességem első heteiben tele voltam herpesszel, egyik után jött a másik. Nem tudom a terhesség miatt vagy valami másért. Szerencsére azóta nem volt ilyen.
4/7 anonim válasza:
Hehe :) Ugyan ez volt nekem is :)) Mindenki lehulezett, de tudtam, hogy osszejott a baba, hisz nem szokott herpeszem lenni. Nekem egyik jele volt :) Ugyanis legyengult az immunrendszerem, es azert jott ki, igy kovetkeztettem a babara :)
21 hkm
5/7 anonim válasza:
Akár jelentheti is.
A terhesség immungyengült állapot. A herpesz pedig pont akkor jön elő, ha az immunrendszered legyengül.
6/7 anonim válasza:
Nekem tegnap jött elő a herpeszem és pròbàlkozunk babàval, de nem hinném, hogy összefüggés lenne.
Drukkolok a bébihez
7/7 anonim válasza:
XD
Sose volt herpeszem.
Kivéve mielőtt kiderült, hogy terhes vagyok :-)
Úgyhogy akár lehet :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!