Reggeli első pisis viszonylag halvány pozi teszt után napközben teljesen negatív. Ad okot aggodalomra?
Reggeli: [link]
(zöld hcg feliratos 10-s, kék 25-s erősségű)
Délelőtti: [link]
(25-s erősségű)
Holnap reggel mindenképp megismétlem, és utána dokit is felkeresek amennyiben az pozitív lesz.
Volt már valakinek ilyen tapasztalata?
Szerintem (es bocs hogyezt igy irom!)
Latvanyos csiknak kene mar lennie, nem olyannak amit nagyitoval kell keresni...
Szerintem a verzessel "vege" lett ennek a terhessegnek es a halvany csik azert halvany mert a hcg nem szaporodik....
Remelem nem igy van! Es kivanom a legjobbakat neked! De a 10es erzekenysegu teszten mar eros csiknak kellene lennie
Nagyon gratulálok!!! :)))
Én mindegyiken láttam a második kis csíkocskát....
Hallottunk már olyat, hogy a kismama időszakosan vagy végig vérezgetett a várandósága alatt!!!
Persze menj el minél hamarabb dokihoz, nehogy baj legyen a kis babócádnak!!!:)
Kívánok egészséges, boldog, probléma mentes várandóságot!!!
Bár már nekem is lenne egy ilyen tesztecském....
Üdv.
"K"
Dokihoz menj mindenkepp...
HogY szamol a digitalis teszt? Mert ha orvosilag vesszuk akkor 5 hetnel kene jarj...
Vagy ez hcg koncentracio es ugy saccol hetet?
Meg nem csinltam ilyen tesztet...
Köszönöm mindenkinek és kívánom, hogy mihamarabb nektek is legyen ilyen szép pozitív tesztetek.
Én úgy tudom, hogy a hcg szint alapján írja ki hogy 1-2/2-3/3+
A 2-3 hét a fogantatás óta értendő, tehát az jelenleg 4-5hetes terhességet jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!