Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap negatív ovuteszt, ma...

Tegnap negatív ovuteszt, ma meg már peteérés? Lehetséges?

Figyelt kérdés
Papíron 12.-én lesz peteérésem, de nem hiszem, hogy ez kőbe lenne vésve, ezért 2 napja ovutesztet csinálok! Tegnapi még negatív volt (halványabb volt az első csík, mint a második, ez elvileg negatívnak számít)ma reggel meg már kevés folyásom volt, és a hasam is nyílal, a derekem meg le akar szakadni! Remélem nem ovulálok, azt a tegnapi tesztnek ki kellett volna mutatnia! Nem?
2014. jan. 9. 11:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Amiket leírtál az ovuláció előjelei is lehetnek, szóval nem hiszem, hogy lekéstél volna róla. Pl. nekem a folyás már az ovu előtti napokban jelentkezik... Ma ugyanabban az időben csinálj egy ovutesztet, mint tegnap (ez lehetőleg du./este legyen) és abból kiderül, hogy hol tartasz. De ugye csak a pozitív ovuteszt UTÁN elvileg 24-36 órával lesz a PÉ.
2014. jan. 9. 11:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, én is így tudtam, nem szeretnék lecsúszni róla! Mondjuk folyásom már 3. napja van! Délután csinálok egy tesztet! Köszönöm a válaszod!
2014. jan. 9. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!