Ugye minden rendben lesz a babával?
Tegnap kellett volna megjönnie a vérzésemnek, de szerencsére nem jött meg. Előtte levő nap már halvány pozitív lett a tesztem, azóta még kettő tesztet csináltam, amin a csík egyre erősebben látható. :)
Jövő hétre kaptam időpontot. A problémám a következő. Minden vérzésem előtt iszonyatosan erős, hirtelen jelentkező nyilallgatásokat éreztem, amik pár másodperc múlva el is múltak, de mikor éreztem, mozdulni sem tudtam a fájdalomtól. Ebben a hónapban is így jártam, szomorú is voltam, azt hittem megint megjön, de nem így lett. :) Sajnos tegnap és tegnap előtt is néha bele, bele szúrkált a hasamba, így vettem Magne b6-ot. Most jobban érzem magam, elmúltak az erős szurkálások, vagyis jóval enyhébbek lettek, érezni azért még érzem. Vérezni egyáltalán nem vérzek. Szerintetek minden rendbe van? Tudom, orvos fog majd biztosat mondani, de rettegek a méhen kívüli terhességtől. Olvastam róla és megijedtem. Szeretnék egy kis megnyugtatást. Illetve nem tudom, hogy a Gravida terhesvitamintól lehet sötét a széklet? Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
a terhesség alatti nyugtalanító pocak fájásokra nekem az a jó módszerem, hogy mindig elképzelem, mi minden történhet ott lent az adott pillanatban. Na hát ahhoz képest egyáltalán nem csoda, hogy fájdalmaim vannak :))
Belülről elég komoly változásokon mész végbe, ne aggódj, ha kellemetlen dolgokat érzel :)
A védőnő azt mondta ha nagyon fáj vegyek be magneB6-ot, de csak akkor ha muszáj. Én eddig inkább tűrtem :)
Nekem is sötétebb lett egyébként a székletem, én Elevitet szedek. Úgy tudom lehet tőle sötét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!