Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye minden rendben lesz a...

Ugye minden rendben lesz a babával?

Figyelt kérdés

Tegnap kellett volna megjönnie a vérzésemnek, de szerencsére nem jött meg. Előtte levő nap már halvány pozitív lett a tesztem, azóta még kettő tesztet csináltam, amin a csík egyre erősebben látható. :)

Jövő hétre kaptam időpontot. A problémám a következő. Minden vérzésem előtt iszonyatosan erős, hirtelen jelentkező nyilallgatásokat éreztem, amik pár másodperc múlva el is múltak, de mikor éreztem, mozdulni sem tudtam a fájdalomtól. Ebben a hónapban is így jártam, szomorú is voltam, azt hittem megint megjön, de nem így lett. :) Sajnos tegnap és tegnap előtt is néha bele, bele szúrkált a hasamba, így vettem Magne b6-ot. Most jobban érzem magam, elmúltak az erős szurkálások, vagyis jóval enyhébbek lettek, érezni azért még érzem. Vérezni egyáltalán nem vérzek. Szerintetek minden rendbe van? Tudom, orvos fog majd biztosat mondani, de rettegek a méhen kívüli terhességtől. Olvastam róla és megijedtem. Szeretnék egy kis megnyugtatást. Illetve nem tudom, hogy a Gravida terhesvitamintól lehet sötét a széklet? Köszönöm a válaszokat mindenkinek.

2014. jan. 8. 14:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj,ezek nem jelentik azt,hogy baj van/lesz! Nekem pl 9ik hétig görcseim voltak,de az orvos mindig megnyugtatott,hogy ez normális, növekszik a méh!
2014. jan. 8. 14:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak engem ezek az erős, szúró érzések aggasztottak. De ha belegondolok, minden vérzésem előtt sajnos ezt szoktam érezni, talán azért van most is ez. Azzal nyugtatom magam, hogy a Magne b6 használ és vérzésem sincs, már várom, hogy mehessek az orvoshoz :) első baba, nagy az izgalom :)
2014. jan. 8. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Mondanám azt, hogy ezt csak a tested változása okozza a jelenlegi helyzetedben, de ha minden vérzés előtt ilyen volt...hát nem tudom. A görcsök, amikről beszélsz, ismerősek egyébként, de nekem menzesztől függetlenül szoktak jelentkezni és nagyon ritkán, mondhatni félévente egyszer, viszont akkor olyan erősen, hogy a falnak esek tőle és csak egyetlenegy, pár másodpercig tartó erős görcsöm szokott lenni. Szerintem a babádnak ehhez nincs köze és a méhen kívüli terhességnek sem, még túl korai lenne egy ilyen tünet. Én abszolút hipochonder vagyok, úgyhogy megértem a félelmed, de egy terhesség elején minden tünet felmerülhet, amiben eddig nem volt részed és megijeszt. Tapasztalatból tudom, mert volt egy vetélésem (nem ilyen tünetekkel, mint a tiéd :-)) és van egy gyönyörű 2 éves kislányom :-) Megnyugtatni az orvos fog igazán, de addig is próbáld meg elkerülni a Netet és a félelmeidről olvasgatni! Minden jót kívánok!
2014. jan. 8. 14:15
 4/5 anonim ***** válasza:

a terhesség alatti nyugtalanító pocak fájásokra nekem az a jó módszerem, hogy mindig elképzelem, mi minden történhet ott lent az adott pillanatban. Na hát ahhoz képest egyáltalán nem csoda, hogy fájdalmaim vannak :))

Belülről elég komoly változásokon mész végbe, ne aggódj, ha kellemetlen dolgokat érzel :)

A védőnő azt mondta ha nagyon fáj vegyek be magneB6-ot, de csak akkor ha muszáj. Én eddig inkább tűrtem :)

Nekem is sötétebb lett egyébként a székletem, én Elevitet szedek. Úgy tudom lehet tőle sötét

2014. jan. 8. 14:16
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, próbálok lazítani és nem olvasni rosszat, de már nagyon régóta vágyom a babámra, csak most jutottunk el oda, hogy bemerjük vállalni, nekem ez volt a legnagyobb vágyam és most még aggódok azért. Persze örülök, hogy van, de első baba és amíg nem megyek orvoshoz, addig kicsit félek. Remélem, erős, egészséges babám lesz :)
2014. jan. 8. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!