Peteéréstől fájhat a mellem?

képzeld én meg már nem tudom, hogy mire gondoljak, mivel egy ideig az volt a "norma" nálam, hogy mensi előtt 3-4-5 nappal el kezdett fájnia cicim és akkor már tudtam, hogy na nemsoká megjön.
egyszer volt egy olyan hónapom, hogy már a p.é után pár nappal elkezdett fájni, de annyira érzékeny és eres lett, hogy nem is ismertem a saját melleimre, meg is voltak duzzadva és ráadásul 1 hetet késett is. de az összes tesztem negatív lett, pedig csináltam egy párat. nem tudom mi is volt akkor, de betudtam, annak, hogy most ez volt, biztos a hormonok.
azóta megint a mensi előtt pár nappal fájtak.
és most?? már megint a p.é után pár nappal.
annyira kiváncsi vagyok, vasárnap tesztelek... akkor leszek 33. napon és általában 30-31 naposak a ciklusaim...
bár van megjön érzés, de hát kitudja mi lesz még addig...
nektek is sok szerencsét!!!

Szis!
Én ugyanúgy jártam mint a 14:56-os válaszoló. Múlt hónap magas hő végig ilyen 37,3-4, mellérzékenység stb. A 29 napos ciklusos kitolódott a 31 napra. A melleim az ovu után folyamtosan fájt.Most ugyanígy vagyok és nem tudom mire számítsak, próbálok optimista lenni, de ez nagyon nehéz. Egyébként velem ilyen még sosem fordult elő, mármint mellfájdalom.De hát változik az ember..Sok sikert!

14:56-os vagyok:
Írtam ugye,hogy pé után 4-5 nappal elkezdenek fájni a melleim.Most meg ha mindenigaz 2 napja volt ovum,de már most kezd fájni.Úgyhogy erről a hónapról is lemondhatok,mert meg fog jönni,és ezt azért tudom előre,mert mensi előtt mindíg fájnak a melleim.De 16-ára írja a c.hu a mensit,és már most fájnak.Hááát én ebben a hónapban így jártam:(
Hiába kezd beállni a hőm,sajnos nincs sok jó sejtésem!
Nektek kívánom igazán,hogy ez legyen a legszebb karácsonyotok!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ez a kérdés is az enyém volt.

Kedves kérdező!
Hogy alakulsz?
Melleid fájnak,Egyéb tüneted?
Én vagyok az,aki már 2-szer írtam ide(pé után 4-5 nappal,aztán meg hogy pétől)
Én így alakulok.
És Te???

Jaaaaaj de jó hír!Gratulálok tiszta szívemből!
Látod?Megérte a cicifájdalom!!:)
Milyennel teszteltél?
(csak halkan súgom,nekem is +):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!