Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikortól kezdődik az 1. dpo?

Mikortól kezdődik az 1. dpo?

Figyelt kérdés
Megtudnátok mondani, hogy mikortól számoljuk az 1. dpo-ot? A pozitív vagy a negatív teszttől?
2014. jan. 6. 12:36
 1/8 FKKTorp ***** válasza:
1.dpo, az első negatív LH tesztes nap. És ezen a napon kell elkezdenie emelkedni az alaphőnek is.
2014. jan. 6. 14:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, De nekem még akkor nem emelkedett meg. Akkor mardt még 36.5, de utána már 37,1 lett. Aztán rá 2 napra megint lement 36.5re és után amegint maga a mai napig még :) Ma vagyok akkor ha az emelkedéstől számolom a 12.dpo-on, de ha a negatív teszttől akkor a 13.dpo-on. Ma 36.9 volt a hőm (ezt írtam be mert felébredtem 4.30kor. Aztán a szokott időben 5.50kor(ekkor kelek és szoktam mérni akkor 37 volt) mert ugye az ébredési hő számít ha jól tudom, teljesen mindegy ha nem a megszokott idő? Vagy ez hogy is van? :(
2014. jan. 6. 15:07
 3/8 FKKTorp ***** válasza:

Szerintem számold a negatív teszttől.

Az ébredési hőt elvileg minden nap ugyanakkor kell mérni, lehetőleg nyelv alatt, vagy végbélben, esetleg hüvelyben (már ilyet is hallottam). Nem szabad előtte semmit csinálni, ahogy felébredtél máris méred.

Ha keveset alszot az növelni fog az alaphődöd, ezért a legtöbben azt mondják, hogy legalább 6óra alvás után kell mérni.

Én megmondom őszintén, nem állítottam be órát, főleg mivel van hogy éjjel felébredek pisilni, ezért nem minden napos, hogy megvan a 6óra alvás (van ahol azt írják elég kettő is. Pont emiatt, viszont amikor felébredek először, legközelebb a már amúgyis tényleges ébredéshez, én akkor szoktam mérni, és utána már nem, hogy ne egyen miatta a penész, hogy most akkor milyik a jó.

Neked is azt tudom javasolni, hogy egynap egyszer mérj.

Mikorra nem várod?

2014. jan. 6. 15:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.én is nyelv alatt mérem. A mozgás csak annyiból áll h lekapcsolom a telefont éa már mérek. Reggel megyek dolgozni és akkor szoktam mindig ugyanakkor de sajnos én is pisilős vagyok és mielőtt kimegyek mérek. Èn azt tapasztaltam h ha előbb mérem kevesebb mutat mint a szokott időben. Ma 37 volt a szokott időben a koràbbit jegyzem a 36.9 et igy nem fog csalodás érni. Péntekre nem várom, mert 16 napos a lueálisom. De sztem ez már kezd alacdony lenni mert itt már azt írjàk , mondjàk h 37 felett kell lenni. De majd úgyis kiderül.
2014. jan. 6. 16:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Ma is 36.9et mértem. Ha holnap nem eseik le akkor csinálok tesztet, bár mensis érzésem van :((( 14. dpo-on vagyok
2014. jan. 7. 12:31
 6/8 FKKTorp ***** válasza:
Nem mindenkinek megy 37 fölé a hője. A 14.dpo pedig vérzés nélkül nagyon jónak mondható. Holnap majd jelentkezz hogy mit mutatott a teszt. :)
2014. jan. 7. 13:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Mindenképpen jelentkezem. ha holnap lemegy a hőm akkor tuti megjön, mert a múlt hónap is megtréfát :( Mensi előtt 2 nappal már 0.1 tizedet csökkent, előtte való nap pedig + még 0.2 Ugyhogy 36.6-al vártam a hónapot :( 16napos a letális szakaszom, kiv. vok én is holnap reggelre. Köszi a válaszaidat :)
2014. jan. 7. 14:07
 8/8 A kérdező kommentje:
lement a hőm 36.8-ra úgyhogy sztem meg fog jönni. Nem is teszteltem ezért fölöslegesen. Majd a köv. hónap.
2014. jan. 8. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!