Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A szex az megindíthatja a...

A szex az megindíthatja a menstruációt ha késik?

Figyelt kérdés

Bocsánat előre is ha hülyeséget kérdezek.

Késik a menszeszem már vagy 3 napja. Aminek én nagyon örülök és végre olyan jó reménykedni. Ha ma együtt lennénk a párommal az beindíthatja a menstruációmat? Tudom hogy hülyeség, ha terhes vagyok úgy sem jön meg, de nagyon rossz lenne arra kelni hogy megjött mert végre úgy érzem jogosan reménykedhetek hisz ennyit még sosem késett.

Köszönöm a válaszokat!

2014. jan. 5. 20:31
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
Jól tudod, hülyeség a kérdésed! A szextől nem fogsz menstruálni, ha terhes vagy. ha meg nem vagy terhes akkor meg egyszer majd fogsz, de nem azért mert ma szexeltek.
2014. jan. 5. 20:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. jan. 5. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:
múltkor itt tudtam meg, hogy állítólag elállítja 24 órára...
2014. jan. 5. 21:00
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Első már pedig beindíthatja!!!Én nem egyszer jártam így,mint a kérdező!Elkezdtem reménykedni,mert késett,együtt voltunk és aztán megjött...oké,nyilván nem voltam terhes,de pár alakalom után azért összerakja az ember a képet,hogy igenis beindíthatja!
2014. jan. 5. 21:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt néha olyan, hogy megjött szex után, én is azt hittem, hogy hatott rá, de talán inkább véletlen (vagy az, hogy menstruáció előtt jobban kívántam a szexet). Ha van kedvetek nyugodtan, ha összejött a baba, neki nem fog ártani!
2014. jan. 5. 21:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha összejött a baba,ártani nem fog.De a szex méhösszehúzódást okoz(ezért is ajánlják szülésmegindításra)ezért is jöhet meg tőles a mensi...szerintem.

3-as

2014. jan. 5. 21:40
 7/9 anonim ***** válasza:
bocsi,4-es voltam nem 3-as:)
2014. jan. 5. 21:40
 8/9 anonim ***** válasza:
45%
Igen.megindithatja ! Ezt azert tudom ilyen biztosra mert nekem mindig igy szokot leni menses elott parnapal ha erzem mar h gorcsolgetek akor egyutt vok a paromal es mar masnapra meg is jon.
2014. jan. 6. 08:52
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!

Aztán végül nem voltunk együtt, még mindig késik :)

2014. jan. 6. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!