Kinek mikor esett le a hője menszesz előtt?
Figyelt kérdés
Menszesz előtt mikor esik le a testhő és mennyivel? Valaki tudna nekem ebben segíteni? Alap hőm36,3 de 4 napja minden reggel 36,7 mára nem vártam.. még nem jelentkezik a menszesz viszont negatív a tesztem.2014. jan. 5. 19:23
1/8 anonim válasza:
Nekem napokig 37,1 volt előtte és aznap reggel csak 37-re esett le. Délután pedig megjött. De szerintem ez nem az "átlag", inkább több tizeddel szokott leesni előtte...
2/8 Roberta77 válasza:
Bto:baba tervezők otthona
Rengeteg hőmérsékleti görbét találsz
Itt tudsz böngészni kinek mikor mennyi és mikor esik le...
Nekem pl mensi második napján esik csak le!
Első nap szinte hőemelkedésem van...
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem reménykedem :/ :)
köszi nektek :)
2014. jan. 5. 19:34
4/8 FKKTorp válasza:
Nekem tegnap még viszonylag magas volt, sőt még ma is alap fölött volt, pedig már tegnap reggel megjött, de esik a hőm. Viszont beteg vagyok, tehát lehet ez is befolyásolja.
5/8 anonim válasza:
Nekem aznap esik le általában, amikor megjön, 2 tizedet szokott.
6/8 anonim válasza:
Az én alaphőm 36,4. Most tartok a 24cn és 37 a hőm, de volt egyszer közben 37,1 is. Azóta 36.8 ; 36.9 ; 37 között van. Viszont azt nem tudom hányadik dpo-on, mert, nem tudom honnan kell számolni :))) 37 naposak a ciklusaim. 26-27cn-on már le szokott esni 36.6ra. És a 28.napra meg is jön. Van mensi érzésem és a mellbimbók is érzékenyek , viszont plusz csak a jobb cicko van megduzzadva :)) Remélem nem jön meg :)))
7/8 A kérdező kommentje:
Tegnap reggelre 36,4 volt ma 36,5. Még mindig nem jött meg a menszesz. Nem tudom mi lehet :)
2014. jan. 7. 12:39
8/8 anonim válasza:
Amíg nem jön meg addig bizakodhatsz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!