Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mikor esett le a hője...

Kinek mikor esett le a hője menszesz előtt?

Figyelt kérdés
Menszesz előtt mikor esik le a testhő és mennyivel? Valaki tudna nekem ebben segíteni? Alap hőm36,3 de 4 napja minden reggel 36,7 mára nem vártam.. még nem jelentkezik a menszesz viszont negatív a tesztem.
2014. jan. 5. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem napokig 37,1 volt előtte és aznap reggel csak 37-re esett le. Délután pedig megjött. De szerintem ez nem az "átlag", inkább több tizeddel szokott leesni előtte...
2014. jan. 5. 19:25
 2/8 Roberta77 ***** válasza:

Bto:baba tervezők otthona

Rengeteg hőmérsékleti görbét találsz

Itt tudsz böngészni kinek mikor mennyi és mikor esik le...

Nekem pl mensi második napján esik csak le!

Első nap szinte hőemelkedésem van...

2014. jan. 5. 19:28
 3/8 A kérdező kommentje:

Akkor nem reménykedem :/ :)

köszi nektek :)

2014. jan. 5. 19:34
 4/8 FKKTorp ***** válasza:
Nekem tegnap még viszonylag magas volt, sőt még ma is alap fölött volt, pedig már tegnap reggel megjött, de esik a hőm. Viszont beteg vagyok, tehát lehet ez is befolyásolja.
2014. jan. 5. 20:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem aznap esik le általában, amikor megjön, 2 tizedet szokott.
2014. jan. 5. 20:05
 6/8 anonim válasza:
Az én alaphőm 36,4. Most tartok a 24cn és 37 a hőm, de volt egyszer közben 37,1 is. Azóta 36.8 ; 36.9 ; 37 között van. Viszont azt nem tudom hányadik dpo-on, mert, nem tudom honnan kell számolni :))) 37 naposak a ciklusaim. 26-27cn-on már le szokott esni 36.6ra. És a 28.napra meg is jön. Van mensi érzésem és a mellbimbók is érzékenyek , viszont plusz csak a jobb cicko van megduzzadva :)) Remélem nem jön meg :)))
2014. jan. 6. 07:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Tegnap reggelre 36,4 volt ma 36,5. Még mindig nem jött meg a menszesz. Nem tudom mi lehet :)
2014. jan. 7. 12:39
 8/8 anonim válasza:
Amíg nem jön meg addig bizakodhatsz :))
2014. jan. 7. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!