Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye ha megjött kizárható a...

Ugye ha megjött kizárható a terhesség?

Figyelt kérdés

30-31-én együtt voltam a barátommal, nem volt szex de lehet,hogy került belém előváladék ( bár az ujját sem dugta be csak a hüvelyem körül simogatott)

Utána 1.-től fájt picit a hasam mintha meg akarna jönni, és ma meg is jött. Így ugye nem lehetek terhes?

2014. jan. 5. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Ajánlom a TLC néven futó tv csatorna műsorait. Ott fut egy "nem tudtam, hogy terhes vagyok" c.sorozat megtörtént esetek rekonstrukcióival. Terhesség esetén sem kizárt, hogy menseshez hasonló, bár nem olyan erős tünetekkel jelentkező történés van, amit azonosítanak a tényleges menses-szel.
2014. jan. 5. 18:00
 2/5 A kérdező kommentje:
De 1 nappal utána már ilyen tünetek jelentkeznének? Nem gyors ez egy kicsit? Tudom hogy nem sok rá az esély de aggódom..
2014. jan. 5. 18:05
 3/5 anonim ***** válasza:
még 1 hét után sincs tünet a másik hogy ha nem dugta be az ujját és nem tette be a farkát akkor kizárt a terhesség.
2014. jan. 5. 18:30
 4/5 FKKTorp ***** válasza:

Ha rendes vérzésed van szerintem nincs miért aggódnod. De megnyugtatásként az aktus utáni 14.nap ha csinálsz tesztet az már kimutatja ha mégis.

Legközelebb figyeljetek jobban vagy menj orvoshoz és irass gyógyszert.

2014. jan. 5. 18:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. jan. 5. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!