Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen lehet a beágyazódási...

Ilyen lehet a beágyazódási vérzés?

Figyelt kérdés
Tegnap éjszaka arra ébredtem, hogy iszonyatosan görcsöl a méhem, kb 5 percig tartott, és véreztem is, sötét élénkpiros színnel. Azóta semmi görcs, és rózsaszínes folyásom van. Szerintetek meg fog jönni, vagy beágyazódás?
2014. jan. 3. 16:04
 1/3 anonim ***** válasza:

A beágyazódásos vérzés nagyon ritka jelenség. Ezt az oldalt olvasgatva azt hittem, hogy általában van, de kiderült, hogy csak elvétve.

Tudod az ovud napját? Mikor kell megjönnie? Mennyisége?

2014. jan. 3. 16:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Egy hete volt ovum, és nem sok mennyiség jött.
2014. jan. 3. 16:50
 3/3 anonim ***** válasza:
A beágyazódás csak belülről jár vérzéssel,de az is csak nagyon kevéske.Ha véletlenül találkozol vele,az már alvadt,barna színű vér.Szóval ez tuti hogy nem az volt.Menj el orvoshoz,lehet hogy méhszájseb vagy valami más probléma áll a háttérben.
2014. jan. 4. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!