Terhesség vagy vírus? Mikor kezdődnek a rosszullétek, terhesség elején?
Szia! Ha körülbelül egy időben veszed be pl. 7-8 között nagy gond nem lehet. Én csak az 5-6 hétben kezdtem rosszul lenni,15 hetes vagyok,de még mindig nem múlt el :D
Voltak olyan napok amikor reggel nem voltam rosszul,de viszont este igen :D szerintem ha rendesen szedted gond nem lehet :)
"hogy nem bírom órára pontosan bevenni csak úgy kb."
És mégis mi akadályoz meg benne?
Már a 15 évvel ezelőtti kezdetleges telefonokon is volt ébresztő/emlékeztető funkció, a bogyót pedig vinned kell mindenhova!
Először is gyógyszer mellett nem nagyon lehetsz terhes, akkor sem ha összevissza szeded vagy kimarad pár nap. Sokan utána, hogy abbahagyják, hónapokig sem tudnak teherbe esni, mert olyan erős a hatóanyag.
A tüneteid lehetnek terhességi tünetek, de lehet egy sima vírus is, elvégre annak igencsak szezonja van.
Nekem különösen vicces a kérdés, mert nekem a tünetek a 4-5. héten jöttek: egy jó kis vírusos mandulagyullád-lázzal kezdődtek, és így betegen csináltam meg a tesztet (hogy tudjam szedhetek e gyógyszert) pozitív lett és attól a pillanattól kezdve elkezdtem produkálni az összes létező tünetet :) Tehát kb. a 4-5. héten jönnek a terhességi tünetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!