Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valami jó tippetek figyele...

Van valami jó tippetek figyelemelterelésre?

Figyelt kérdés

5 hónapja próbálkozunk ismét, előtte fél évig próbálkoztunk amikor sikerült, de 10 hetesen elveszítettük. Tehát összességében lassan másfél éve. Szerencsésnek mondhatom magam, mert már van egy fiam, de nagyon vágyom egy másodikra.

Ma ismét megjött és ez nem segít a lelkiállapotomon. Egyre inkább azt hiszem, hogy a lelki dolgok miatt vagyok gyakran beteg (szinte minden hónapban nátha köhögés vagy orrfolyás formájában, de volt egy kéthónapos állkapocs ízületi fájdalmam, most épp a fogam fáj). Van valami jó módszeretek ezek kikerülésére? Jóga ilyesmi? Szedek vitaminokat (Béres, méhpempő, C viti). Az is benne van hogy túl görcsösen akarom, és ez nem jó senkinek.

Köszönöm előre is a válaszokat és Boldog Új Évet mindenkinek!

2013. dec. 31. 13:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Neked is boldog új évet!

Én olyan vagyok hogy együtt vagyok a párommal, utána már rendelek is kb 10 db tesztet és megállás nélkül csinálom hátha pozitív. Nos, ez baromira nem jó tudom :S Nekem nem is jött még össze a pici baba, bár mi még csak most próbálkozunk másodszorra. Azonban a legjobb barátnőm is ilyen. Nagyon szeretne kisbabát és folyton tesztelt meg görcsölt, a lelki állapota nagyon rossz volt. Aztán egyszer csak felhívott hogy ő sz-rik mindenre befejezte a próbálkozást és majd lesz ami lesz. Hát a következő hónapban összejött a baba. Azt tudom neked mondani hogy: " Amikor feladod akkor jön majd a csoda" :)

Én mostanában próbálom ezt csinálni. Nem foglalkozni az ég világon semmivel sem. Elkezdtem sorozatokat nézni amik lekötnek teljesen és ha megint jönne a görcs akkor meg leülök és olvasok egy könyvet, ezzel kapcsolom ki az agyamat hogy ne is gondoljak arra hogy összejött-e vagy sem.

Megtudlak érteni, én is sokat voltam beteg a lelki állapotom miatt. Tudom hogy nagyon nehéz de próbáld meg elterelni a gondolataidat valamivel. Hidd el gyorsabban telik az idő ha nem csak ezen rágódsz. Én így ismeretlenül is drukkolok neked hogy sikerüljön az új évben és legyél nagyon boldog! :)

2013. dec. 31. 13:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekünk 6 hónap próbálkozás, rástresszelés, hőmérőzés, vitaminszedés, tesztelés és kiborulás után jött a várva várt pozitív teszt. Olyan boldog voltam, hogy abba sem tudtam hagyni a sírást mikor megláttam a tesztet. Aztán pár napra rá elment a baba.

Magam alatt voltam, hihetetlen mély letargiában. Hiába vettünk egy házat, hiába güriztem látástól-vakulásig, hiába buliztunk, utazgattunk, semmi sem tudta elterelni a figyelmem.

Aztán valamikor, amikor már úgy éreztem ennél rosszabb nem lehet, úgy döntöttem feladom. Olyan volt ez, mint egy betegség, amiből már meg akartam gyógyulni. Jó életünk volt, ennyi erővel akkor élvezhetném is.

Szereztünk egy macskát, akin kiélhettem a babusgatós szeretetigényem és többet nem foglalkoztam a témával. A következő hónapban terhes lettem.

Szóval fel kell adni, mert vannak dolgok amikt akarattal csak rosszabbra fordulnak, ez egy ilyen dolog. Nem lehet, nem szabad erőltetni. De ennek a lemondásnak meg kell érnie benned.

Illetve még ajánlani tudnék egy méhpempő kúrát, nekem iszonyat jó immunerősítő volt.

Boldog Új Évet!

2013. dec. 31. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!