Megnéznétek? Ha tegnap leesett a hőm, ma meg megemelkedett, akkor ma van az ideális nap a fogantatáshoz vagy elkéstünk?
Figyelt kérdés
Ez az első görbe amit vezetek, nem értek hozzá. Szeretnénk babát, ez a 3.-ik próbálkozós hónap.
Előre is köszönöm a segítséget!
2013. dec. 29. 12:46
11/14 anonim válasza:
Amiket kérdeztem, azok pajzsmirigy értékek. A háziorvosok többségének (már bocsánat és mély tisztelet a kivételnek) fogalma sincs, hogy mik a normális pajzsmirigy értékek egy fogamzókorú nőnél. Pl. a TSH normál tartományának teteje a papír szerint 4-ig van, ez valóban tökéletes egy menopauza után lévő asszonynak, egy fogamzókorú nőnek viszont nagyon sok, mert 2 alatt kéne lennie. Én 3.5-re már gyógyszert kaptam. Ezért kérdeztem, hogy neked milyen értékeid voltak, mert az ennyire alacsony testhő és vérnyomás leggyakoribb oka a pajzsmirigy alulműködés!
12/14 A kérdező kommentje:
Köszöm a segítséged! Lehet rendesebben kivizsgàltatom magam. Egyébként ma màr belsőleg mérve 36,9 volt a hőm, míg külsőleg mérve ugyanekkor 36,5 volt. Reménykedem. :-)
2013. dec. 30. 13:02
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. dec. 30. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!