Mennyi az esélye, hogy a megszakított közösülés alkalmából estem teherbe, ha előtte és utána is volt rendes közösülés?
30 éves elmúltam,aktív nem életet 17 éves korom óta élek. Fogamzásgátlót nem szedtem,a kapcsolataimban óvszerrel vagy megszakításos közösüléssel védekeztem. 13 év alatt egyszer sem estem teherbe.
A menstruációm mindig rendszertelen volt ,pár hónapig beállt 30 napra,de inkább vagy pár nappal korábban vagy pár nappal később jött meg.
1 éve élek párkapcsolatban,akivel egyszer sem védekeztem ez idő alatt semmilyen módszerrel. Jelenleg terhes vagyok,ami nem is lenne gond.
A problémám a következő,egyszer ez idő alatt félreléptem ,ahol megszakításos közösülés történt.
a menstruációm hónap elején volt, ez a bizonyos eset viszont a hónap végén.Tisztában vagyok vele, hogy felelőtlen vagyok, biztos sokan elítéltek, de valószínű nem én vagyok így az egyetlen, megköszönném a véleményeiteket.
11.53
Az élesben való közösülés alkamával mondanak 25-30%-os esélyt a terhességre.
Megszakításkor jóval kevesebb -erre nem tudok százalékot- de fogamzásgátló módszernek nem véletlenül nem ajánlják.
Ha pedig csak egyszer szakítottátok meg, úgy több az esély. A spermium akár 4 napig is életképes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!