Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha BMC-be szeretnék menni,...

Ha BMC-be szeretnék menni, mert 2 éve nem jön össze a baba, akkor kell oda valami beutaló esetleg?

Figyelt kérdés

Volt egy laparoszkópiás műtétem,férjemnek spermavizsgálat.Nagyon rendszertelen a peteérésem,és a menzeszem is.Szeretnék egy meddőségi szakembert felkeresni.Tudnátok nekem ajánlani valakit?

Előre is köszi

2009. nov. 27. 10:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nyáron kezdtem el a BMC-be járni. Igen, kell beutaló Neked is és a Párodnak is, amit akár a háziorvosod is megírhat (Nekem Ő írta), de elmehetsz a nőgyógyászodhoz és Ő is írhat beutalót. Amelyik Neked jobb. Telefonon kérjél időpontot. Itt a telefonszámot is megtalálod, de próbáld meg reggel hívni Őket, mert akkor jobban felveszik.

[link]

Nekem a nőgyógyászom Dr. Szűcs Zoltánt javasolta. Amikor először mentem, megkérdezték, hogy van-e Valaki, akihez menni szeretnék. Akkor hirtelen nem is jutott eszembe, hogy az Orvosom kit is ajánlott, úgyhogy mondtam, hogy nincs. És egész véletlenül pont a Szűcs Doktor Úrhoz kerültem. Egy fiatal Orvos, nem túl bőbeszédű, de nagyon rendes, aranyos. Ha érdekel még valami ezzel kapcsolatban, írj privit, szívesen válaszolok Neked.

Ja, és, ha bejelentkezel kb. 1 hónapot kell várni, mert nagyon sokan vannak, úgyhogy minél előbb tedd meg.

Nagyon sok sikert kívánok Neked.

:)

2009. nov. 27. 10:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Mi is oda járunk, én elmentem Konc dr. magánrendelésére, és másnap már mehettem is a BMC-be.

A magánrendelésen konzultációs díjat kell fizetni. Ha gondolod, priviben elküldöm a pontos infókat!

2009. nov. 27. 10:52
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a hasznos válaszokat!

2. válaszoló,kérlek küld el nekem a Konc dr. elérhetőségét!

Előre is köszönöm

2009. nov. 27. 11:05
 4/8 anonim ***** válasza:
vmi miatt nem tudok neked privátot írni...
2009. nov. 27. 12:52
 5/8 A kérdező kommentje:

Akkor légyszi ide küld el nekem:bozs32@freemail.hu

Köszönöm szépen!

2009. nov. 29. 18:49
 6/8 anonim válasza:

Szia

Szeretném megkérdezni, hogy a BMC-be kell fizetni a vizsgálatokért? És ha sikerül a baba akkor továbbra is járhatsz oda amíg terhes vagy?

köszike

2009. nov. 29. 22:37
 7/8 anonim ***** válasza:

halihó!

Elküldtem!! :)

2009. nov. 30. 16:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Alapjáraton nem kell fizetni a vizsgálatokért, hogy a lombikért pl hogy és mennyit, azt nem tudom, mi még nem tartunk ott :)
2009. nov. 30. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!