A ciklus.hu-n hol állíthatom be, hogy zölddel jelölje a lehetséges ovuláció napját? Láttam valakinek, hogy egy kereszt volt a diagrammján, de én nem találom.
oh:(( ez a 3. ciklusom...akkor sajna erre még várnom kell
köszönöm szépen a választ
Ha volt peteérésed akkor magátol behúzza, de ha neked eddig nem húzta be, akkor lehet nem volt peteérésed!?
De ha felrakod a görbéidet akkor többet tudnánk mondani!
Az enyém most ilyen:
Kedves előttem szóló!
Nagyon esélyes vagy!Mikor tsztelsz?Tegnapra nem vártad?Megy a drukk!!!
Kedves Kérdező!
Igen,igazuk van az előttem szólóknak!Magától húzza be az oldal,csak hozzáteszem,van olyan ,hogy sajnos rossz helyre húzza be!Pontosan mérd a hődet,mindíg ugyanott--lehetőleg szájban--,azonos időben,felkelés előtt!
Sok sikert!
Husibaby
Kedves Utolsó!
Aranyos vagy hogy drukkolsz, de ebben a hóban bizti nem lehetek terhes mert most védekeztünk, ugyanis beoltattuk magunkat H1N1 ellen és nem mertünk kockáztatni. ezért nem is jelöltem az aktusok napját! De a következő hónapban már mindent beleadunk. De azért aranyos vagy, köszi mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!