Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki felvilágosítana a...

Valaki felvilágosítana a teákról, cickafark, meg palástfű? Mikor kell, és mit inni?

Figyelt kérdés

Többször olvastam már itt róluk, és szeretném kipróbálni, tegnap jött meg a menstruációm, és holnap szeretném elkezdeni iszogatni.Szeretném ha valaki elmagyarázná, hogy mikor kell inni mit, és mennyit.Meg hallottam a C-vitamin jótékony hatásáról.Meg az E vitaminról.Mi lehet abból ha esetleg ezeket is elkezdeném szedni, ki ütnék egymást a dolgok?Mondjuk a c-vitamint immun erősítőnek is elakarom kezdeni szedni.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2009. nov. 26. 22:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

A vitaminoktól semmi bajod nem lesz! Nyugodtan szedjed őket. A teákról: holnaptól peteérésig cickafark teát, ez elősegíti a peteérést! Utána pedig ha érezted (vagy kb. tudod, hogy mikor van/volt) peteérés, akkortól pedig mensesig a palástfű teát. Ez pedig segíti a beágyazódást, ugyanis erősíti a méhet, vastagítja a méhnyálkahártyát. :-)

Sok sikert, ha babát szeretnétek! ;-)

Üdv!

2009. nov. 27. 00:00
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm a választ igen babát szeretnénk,és már 10-11 hónapja próbálkozunk.Elvileg most kezdtünk volna egy hormon vizsgálatot,de pár vizsgálat közel esett volna az ünnepekhez, és így tóljuk egy hónapot, így gondoltam kipróbálom ezeket.

Annyit még megtudsz mondani, hogy mennyit kell inni, és hogyan kell elkészíteni?Ja és még valami, sajnos nem tudom mikor szokott lenni a pé-m, és elég rendszertelen a mensim, de ált. 31 és 42 nap között mozog, ha a ciklus 16ik napja körül kezdem el a palástfű teát abból lehet gond.Mármintha nem pont pé-től iszom?

2009. nov. 27. 09:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia, az előző vagyok. Forrázatot kell belőle csinálni, magyarul kb. egy evőkanál (műanyag, vagy fa kanállal, fém eszközök kerülendők!) teafüvet beleraksz egy 2,5-3 dl-es bögrébe, és forrásban lévő vízzel (ha pl. vízmelegítővel forralod, akkor miután kikapcsolt magától)leönteni, letakarni és állni hagyni kb. 10 percig. Sajnos én néha elfelejtem, de nem gond, csak az íze utána már nagyon-nagyon keserű! 10 perc után szintén műanyag szitával leszűrni és már ihatod is! Kortyonként ajánlják. Ja, és bár tudom, hogy a filteres jóval komfortosabbnak tűnik, de a hatása feleannyi sincs, tehát érdemes vesződni a füvessel. Reggel és este elég inni, de ha nem gond napközben az elkészítés, akár háromszor is lehet. Az, hogy mikortól idd? Hát ahogy írtad, úgy jónak tűnik, de semmit nem érzel pé. idején? Nyákból lehet következtetni, de a biztosabb a hőmérő, bár az tudom, hogy eléggé macerás. Így csak a 16. napot tudom helyeselni, de ha valakinek van valami más ötlete, akkor remélem megírja majd Neked! :-) Egyébként a 10-11 hónap még úgymond nem idő... :-) Orvos egy év alatt el sem küld kivizsgálásra általában. Kívánom, hogy mielőbb jöjjön a baba, ne is kelljen menni vizsgálatra!

Jó hétvégét, szia!

2009. nov. 28. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!