10 napja kesik, ovulacios teszt pozitivat mutat! Terhesseg lehet? Terhes tunet nincs.
Ugy tudom az ovu tesztet hasznaljak jostesztkent... Az erdekel hogy 2 pozitiv ovuteszt (halvany). Ad okot aggodalomra?
Meddosegi kezelessel 1 csaszaros gyermekem van. Ezenkivul 2 vetelesem, plusz eu kaparas 2.. Mar nagyon nem terveztem babat, hogy ennyiszer nyultak a mehemhez! Az utolso veteles oktoberi :/
Ha már 10 napja késik,miért nem vettél eddig terhességi tesztet?
Még tegnap is nyitva volt sok minden!
En sem szeretnek +500at fizetni tesztre...
A mai napig fel sem tunt, hogy 10 napja kesik (ha nem lett volna hajnalban hanyingerem akkor be se ugrott volna, de ez most siman lehet a karacsonyi dozsolestol is!)! A karacsonyi mizeria elvette az eszem! A 8, 12, 14 es 16. Napomon voltunk egyutt ahogy szamoltam, Megszokasbol meg mindig irom az egyuttleteket...
" Megszokasbol meg mindig irom az egyuttleteket..."
Jézusom...
Amúgy, ha te nem tudod, hogy az vagy-e, mi honnan tudhatnánk?
Szerintem ha halvány, akkor nem igazán jelent semmit!
Nekem olyan erős pozi ovutesztem volt,hogy majd leugrott a vonal! És még nem is késett. Terhes voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!