Rainbow2013 kérdése:
Lehetséges, hogy 17hetes terhességnek nincs tünete?
Figyelt kérdés
Aug 27en voltunk együtt a párommal, utána kb egy hónapig nem jött meg, okt 6án a doki hüvely uh által azt mondta nem vagyok terhes, norculotot ìrt fel attól kb 2hétre az utolsó szemtől megjött, attól a naptól kezdve szedem a foggátlót (Tri regol)... Most kezdem a 3. Levéllel, és az előző két hónapban a gyógyszer mentes 5.nap meg is jött rendesen, de sajnos attól tartok, hogy az aug 27ei aktusból baba lett, mert a hasam kerek, bár se hânyinger,hányás,szédülés se semmi terhességi tünet... Csak a hasam kerek, hozzáteszem aug 27 óta nem voltunk együtt pàrommal, hiszen stressz mind a kettőnk számára, hogy lehet , hogy mégis baba van! Szerintetek lehetséges ez?????2013. dec. 25. 15:04
11/14 A kérdező kommentje:
57kg vagyok es 167cm, nem extra sulyos... Ugy h koszonom a valaszokat megprobalok akkor megnyugodni
2013. dec. 25. 15:59
12/14 A kérdező kommentje:
Es azt is elfelejtettem irni, hogy 4-5 napja ha eszem legszivesebben kihanynek utana mindent
2013. dec. 25. 21:05
13/14 anonim válasza:
Ezeket a tüneteket magad produkálod a stresszeléssel. Nem gúnyolódásként írom, de lehet beszélned kellene egy pszichiáterrel. Szerintem keress fel egyet, biztos tud segíteni, mert sem az orvosnak sem az itteni válaszolóknak nem hiszel...
14/14 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van. Sajnos fiatalabb koromban (17) volt egy rossz tapasztalatom, amikor ugyanilyen helyzetben voltam es akkor meg sdmmit sem tudtam szinte ezekrol a dolgokrol... Es hat.. Azota felek is, es senki nem tud ilyenkor megnyugtatni ezekszerint, szeretnek majd babat de meg nem most, tudom lehet vedekezni szoktunk is ez egy egyszeri eset volt, azota nem is fordult elo es nem is fog!
2013. dec. 26. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!