Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek bébi lehet a...

Szerintetek bébi lehet a dologba, vagy ez normális?

Figyelt kérdés
14-én mensiztem(akkor voltam a 2. napba), de aznap annyira kívánós voltam,hogy a párommal nem bírtuk és szeretkeztünk,persze gumi nélkül. Teljesen leállt a mensim,majd mikor ezt észrevettem megörültünk neki, és voltunk mégegyszer együtt,majd másnap is legalább 3x... 5-6 napos szokott lenni a mensim,de a 2. napon teljesen leállt... A párom mindig leállítja,ha mensikor együtt vagyunk,de inkább a 5.,vagy 6. napon szoktunk együtt lenni,mikor már nem vérzek,csak maszatolok. De akkor ha leállítja,akkor max. 24 óra után úgymond ott folytatom,ahol abbahagytam. Furi,mert ilyen még nem volt,h teljesen leállt és nem kezdtem újra. Hallottam rendkívüli peteérésről,mikor orgazmus hatására,akár menstruáció alatt is van fogantatás. Eléggé jó volt vele akkor.... Becsusszanhatott a baby? :) Örülnénk neki,megtartanánk,bár nem terveztük még. :) Szerintetek? :)

2013. dec. 23. 22:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Majd a teszt kideríti
2013. dec. 23. 22:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hm most arra gondolsz hogy azèrt àllt el mert terhes lettèl?
2013. dec. 23. 23:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Nemtudom miért állhatott le, ezért kérdezem... A lehetőség erre is megvan,nem? Mit gondoltok,esetleg tapasztaltatok már ehhez hasonlót,vagy ilyet?
2013. dec. 24. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!