Lehetek még terhes? Még most történt meg a
beágyazódás vagy ez mensi előtt kizárható?
Figyelt kérdés
Ma reggeli vizeletből negatívat teszteltem gravi hcg-vel.30-1 körül kellene megjönnie.Korai volt még a tesztelés vagy biztos nem estem teherbe.Görcsölgetek,főleg este fele tegnap enyhe szúró érzést éreztem a petefészkemnél.
2009. nov. 26. 09:46
1/8 anonim válasza:
Még korai volt a tesztelés.Legközelebb hétfőn csinálj egy másikat és kívánom,hogy pozitív legyen!!!
:D
2009. nov. 26. 09:59
2/8 anonim válasza:
Még tényleg korai volt a teszt. A beágyazódás kb. a nem várt napján fejeződik be, onnantól kezd el HCG-t termelni a szervezeted. Ha tudod, hogy mikor volt az ovud, onnan számolj 14 napot, akkor már érdemes tesztelni.
2009. nov. 26. 10:58
3/8 anonim válasza:
Szia! Én vasárnapra nem várom. Nekem is görcsölget, szúrkál legtöbbször felváltva mindkét oldalom. Ma még semmi. Nekem mensi előtt a cicim nagyon érzékeny szokott lenni, most abszolut nem. A teszt még tényleg korai volt, simán lehet baba. Odaszorítok neked! Van valami más tünet? Mióta próbálkoztok?
2009. nov. 26. 11:11
4/8 A kérdező kommentje:
Egy sikertelen terhességen már túl vagyok.Annak idején se volt különösebb tünet.Megjön érzésem volt semmi más,meg egy belső hang:)Egyre jobban azt érzem hogy most nem vagyok az.Bár azért titkon reménykedek.Köszönöm a válaszokat!
2009. nov. 26. 11:22
5/8 anonim válasza:
Sajnálom a veled történteket! De a remény mindig megvan, amíg a mensi nem jön meg. Én drukkolok!
2009. nov. 26. 12:30
6/8 anonim válasza:
A beágyazódás bármikor lehet, azt nem tudjuk. Az ovulációt azonban pontosan be lehet lőni görbével, LH teszttel. Az első pozitív teszre ovu után 12-14 nappal lehet számítani, ha van baba. Ez előtt egyszerűen nem érdemes tesztelni, mert úgyis negatív lesz, és kész a csalódás.
2009. nov. 26. 12:39
7/8 anonim válasza:
Szia!Nekem a múlt kéten szerdán nem kellett volna megjönnie,és nem is jött.:) Előtte való nap,kedden,fehér krémes fojásom volt,és benne egy barna pötty.Ebből sejtettem,h. beágyazódás volt.Tehát a nemvárt előtt egy nappal.Szerdán délutáni vizeletből csináltam egy hcg tesztet,ami nagyon nagyon halvány volt.Csütörtökön csináltam újabb hcg tesztet,ami már egy picit erősebb volt.
Most már 5+3 hetes babás vagyok.
Szurkolok neked is,ebből még bármi lehet!
18 éves kismami!:)
2009. nov. 26. 20:32
8/8 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Azt írtad,múlt hét szerdára vártad egy sorral lejebb meg,hogy 5+3 hetes kismama...
na most akor melyik az igaz?Mert ha múlt hétre nem vártad akkor nem lehetsz 5+3 hetes...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!