1/8 anonim válasza:
16. napon pozi lehetett az LH teszted, másnap vagyis 24-36 órán belűl pedig ovu ! ;)
2/8 anonim válasza:
Lehet,hogy tevedek de szerintem nem is volt-meg-ovud. :-(
3/8 anonim válasza:
Én az utolsóval értek egyet eddig még nem biztos az ovu. Ha holnap még magasabbra megy a hőd és 6-7 napig nem esik le akkor valószínűsíthető az ovu, de így még nem lehet megmondani.
4/8 A kérdező kommentje:
Ma 36,6 volt,1-2 hónapja igy van,h lassan megy fel,előtte sokkal láthatóbb volt,m felugrott O,5-O,6-ot is,nem tudom miért van.
2013. dec. 18. 13:02
5/8 anonim válasza:
Ha ma 36,6 volt,akkor lehet megkockaztatom a 17-18.-dik napot (tehat dec.16-17) de ehhez mindenfelekeppen fent kell maradnia min.4 napig.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen,tudom,h fent kell,h maradjon. Remélem fent is fog. Az a 14.ei együttlét szerinted esélyes lehet? Na nem mintha ez számitana,m volt már,h aznap voltunk együtt mikor leesett a hő és mégsem sikerült. Amúgy PCOS-ám van,ezért örülök annak,h egyáltalán van peteérésem. Először azt hittem,h ott a 1O.napon már volt ovu,de utána leesett sajnos a hőm.
2013. dec. 18. 13:43
7/8 anonim válasza:
Az,hogy eselyes lehet-e azt csak akkor tudod majd meg ha fentmaradt a höd,elöbb nem. Valamelyik kerdesnel valaki bemasolt egy statisztikat,hogy ha rendben is van veled minden es peteeresed is van es aznap vagytok együtt,akkor is "csak" kb 30% esely van a megtermekenyülesre. Persze utana meg ott van az a jopar nap a nemvartig: megtermekenyül vagy nem,megtapad-e vagy nem,ha igen,hol?, beagyazodik-e vagy sem...szoval,nem is olyan egyszerü.:-)
8/8 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem.....jó annak,akinek ez könnyen megy.
2013. dec. 19. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!