Szerintetek fars eredménye lett a terhességi tesztemnek?
Figyelt kérdés
sziasztok!ma kellett volna megjönnije de még semmi a hőm pedig 37, gondoltam tesztelek és 3 perc után nem láttam csak egy csikot igy kidobtam a tesztet, majd fél órára rá kikukáztam és iszonyúan halványan de látunk rajta még egy csikot.szerintetek?köszönöm a válaszokat .ja ésúgy érzem hogy szúrkál a hasam és olyan mindjárt meg jön érzésem van.2009. nov. 24. 19:21
1/11 anonim válasza:
Szerintem tul korán dobtad ki a tesztet!:)
Én mindig szoktam várni min. 5- 10 percig.Ha addig semmi akkor kuka, és nem nézem meg, ismét, mert egy párszor már megjártam vele.
Reggel csinálj egy másik tesztet szerintem.
Drukkolok!
2/11 anonim válasza:
Mindenképpen csinálj majd még 2-3 nap múlva tesztet és abból biztos eredményt kapsz. Drukkolok. (én is mindig kikukázom :D)
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ezért imádok ide irni mindig megnyugtattok :)
2009. nov. 24. 19:28
4/11 anonim válasza:
Hiába kukázzátok ki, mivel a használati útmutatón is rajta van, hogy ha 10 perc után jelenik meg a csík, az csak a technika ördöge, nem terhesség. Tehát kukázni csak önbecsapás. :(
5/11 anonim válasza:
Ma is reggel teszteltél? Holnap mindenképp reggel csináld!
6/11 A kérdező kommentje:
nem reggel, hanem délután munka után teszteltem.
2009. nov. 24. 19:40
7/11 anonim válasza:
:)Akkor meg nyugi, holnap reggel ott lesz az a csík! Ilyen korán mindig reggel kell tesztelni. Várom az eredményt.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor reggel várom a csodát :)
2009. nov. 24. 19:52
9/11 anonim válasza:
19:28-as válaszolónak: az én kis önbecsapásom vasárnap lesz 16 hónapos, és most a kiságyában alszik édesen. Kedves kérdező, nekem kb. 20 perc után (szintén kukából kiszedve) jelent meg a halvány csík egy hétfő délután. Szombaton reggel már majd kiszúrta a szemem a csík. Úgyhogy hajrá, és tesztelj holnap reggel, vagy egy pár nap múlva (ha ki bírod várni)!
10/11 anonim válasza:
Negatívba is tévedhet ám. Lehet, hogy a kukából kihalászott teszted akkor tényleg negatív volt, aztán természetesen megjelent még egy csík. Mert ugye az sem mindegy, hogy mikor csináljuk a tesztet.
De ne mondjuk már a kérdezőnek, hogy szinte biztos, hogy baba van, amikor azt hiszem elég világosan le van írva a használati útmutatóban, hogy hogyan kell értelmezni.
De persze ez nem zárja ki, hogy mondjuk 1 hét múlva lesz egy pozitív tesztje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!