Méhpempő? Hogyan szedjem egészen pontosan, hogy vastagodjon a méhnyálkahártyám és rendszeresebb legyen a ciklusom?
Két félét olvastam, az egyik, hogy 28 napig szedjek 2*1 g-ot és a vérzés első napján kezdjem, majd 28 nap szünet
A másik, hogy a ciklussal szinkronban, ha vége a mensinek akkor kezdjem el, és mondjuk 21 napig szedjem, majd 5-7 napig szünet, amíg tart a vérzés és újra a vérzés után.
Többen írták, hogy óramű pontosságú ciklust lehet vele beállítani, de pontosan milyen módon kell ahhoz szedni?
Sziasztok Lányok,
Kérdező, ez nagyon jó hogy ilyen pozitívan gondolkodsz és hamar tovább tudsz lépni! Én is próbálok, de nem mindig sikerül, főleg akkor nem amikor megjön..:S Próbálom azért magam átprogramozni amennyire lehet..:)
"E"
Sziasztok Csajok,
Hát nálam eddig semmi jele sincs semminek se, ugyhogy passz..:) De minden hónapban így van és egyszer csak megjön.. ugyhogy nem tudom..:S De pozitívan állok hozzá, mert nem mindenkinek vannak tünetei és nem tudhatom..:) Viszont egy pozitívum, aminek nagyon örülök, hogy elkezdtem inni a citromfű teát és sokat használ nekem, mióta iszom nem vagyok olyan stresszes, mint szoktam, és most ennek nagyon örülök..:D (persze nem szólom el..;))
"E":)
Voltam Aviván. :) Nagyon jóóóó! :D
Nálatok mi a helyzet?
Sziasztok csajok,
Örülök, hogy jó volt az Aviva. :) Legközelebb is mész?
Én ugyanúgy szedem a méhpempőt és csak jövő hétre nem várom. Kíváncsi vagyok. :)
Én is újra kezdtem szedni a pempőt is. :)
Megyek egy begyakorló órára is, igen, de már otthon is megcsináltam a tornát 2*, jobban megy már, mint az oktatáson, azért sok mindenre kell figyelni, de én bízom a sikerében.
Sziasztok Lányok,
Hát sajnos nem csaltak a megérzéseim, tegnap megjött..:( Úgy érzem, hogy sose fog sikerülni..:( Tudom, hogy még csak a 3. hónapon vagyunk túl és az még nem sok, de olyan rossz érzés mikor csalódni kell mindig.. Hát ez van..:S
"E"
Szia "E"!
Sajnálom, de egyáltalán nincs okod az elkeseredésre. Fel a fejjel!!!
Én ugyan a helyedben biztosan elmennék már orvoshoz, ő sem fog furcsán nézni rád, ha ezzel bekopogtatsz hozzá, persze ez a te döntésed...
És fel a fejjel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!