14mm nyálkahártya és kis felritkulás jót jelent?
Figyelt kérdés
Hétfőn elküldött a doki terhesség gyanújával vérvételre.+megvizsgált a nyálkahártya 12mm volt.a vérvétel eredménye kimutatta a terhességet.Visszahívott csütörtökre,hogy megnézze megint a HCG szintet meg megvizsgáljon.A HCG szint emelkedett 422 volt.Megvizsgált,azt mondta 14mm a nyálkahártya és lát egy kis felritkulást de még nem kiabálja el,lehet belőle baba,1hét múlva menjek vissza.Szerintetek van esélyem hogy baba lesz tényleg?:) Ha mégsem sikerülne akkor azt ugy venném észre hogy megjönne?2013. dec. 13. 19:51
11/14 anonim válasza:
De jó nektek, akkor ez egy igazán boldog karácsony lesz
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönjük:)
2013. dec. 21. 22:31
14/14 A kérdező kommentje:
sziasztok! Lenne egy nagyon fontos kérdésem,remélem tud valaki segíteni.Ma hívott a munkahelyemről a HR-es nő hogy mivel veszélyeztetett terhes vagyok így nem küldhet el hiába hogy próbaidős vagyok.Most van az a lehetőség hogy én mondok fel,vagy megmarad a munkaviszonyom de TB-t nem fizet.Szóval Nem lennék biztosított.Azt mondta gondoljam át,mi legyen mert sehogysem kapok semmit..De én meg azon gondolkoztam,hogy ha nem mondok fel,de pl magamnak fizetem a TB-t akkor jár-e majd a GYED!? Mert a Gyedhez ügye munkaviszony kell+biztosított idő.Holnap megkérdezem az orvosomat mit lehetne csinálni..De szerintetek mit csináljak?Ha a szülés előtt pl elmegyek 2hónnap munkanélkülire akkor is kapnék Gyedet?
2014. jan. 6. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!