Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt akinek a nemvárt előtt...

Volt akinek a nemvárt előtt néhány nappal leesett a hője és mégis babát várt?

Figyelt kérdés
Beágyazódásnál is leeshet a hő?
2013. dec. 13. 16:40
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Szia! Én is hétfő-keddre nem várom, és kicsit esett a hőm... persze tudom, hogy még bizakodhatok, de én most a saját esélyeimmel kapcsolatban pesszimista vagyok. De Neked nagyon-nagyon drukkolok! Írd meg mindenképp, mi újság.

Itt az én görbém:

[link]

2013. dec. 14. 19:38
 12/32 A kérdező kommentje:
Azert meg lehet belole valami!!!
2013. dec. 14. 20:59
 13/32 anonim ***** válasza:
Nagyon jó lenne, de sajnos ez a pecsételgetés szerintem már a vérzés előjele, mindegy így szokott kezdődni. Pont egy éve ugyanígy voltam, de a vérezgetés elmaradt, terhes lettem, de sajnos missed ab lett a vége, azóta csak reménykedünk... Ti mióta várjátok a babát?
2013. dec. 14. 21:07
 14/32 A kérdező kommentje:

Ma 37 lett a hom. Mi kb 3honapha. Nem sok.

De van egy kislanyom mar. Tesot szeretnenk. Ra 4evet vartunk es csak orvosi segitseggel sikerult.

Remelem most nem kell:/

2013. dec. 15. 05:53
 15/32 anonim ***** válasza:
Hát, nekem sajnos mára megjött... remélem Te "ügyesebb" leszel, drukkolok!
2013. dec. 15. 21:51
 16/32 anonim ***** válasza:
Uhhh...Az nagyon jo ha 37- re ment vissza.Nekem a holeeses utan 36.9-re majd masnap 37-re ment fel es akkor mar kezdtem remenykedni annak ellenere hogy kicsit mar verezgettem akkor.En nalad is inkabb a a babara gyanakodom.Remelem igazam lesz.1- es voltam.
2013. dec. 15. 22:35
 17/32 A kérdező kommentje:
Mai ho 37. Nem tudom szamit e hanykor merem, nem birok aludni;)
2013. dec. 16. 03:50
 18/32 anonim ***** válasza:
Jaj...en ugyanilyen voltam! Az utolso napokban mar nem tudtam aludni annyira izgultam hogy vajon leesik vagy nem esik le a hom.Volt olyan honap amikor a nemvart elott 3-4 nappal abbahagytam a merest hogy tudjak aludni.Nalad ha most penzben kene fogadnom arra tennek hogy babas vagy!!!:))))1- es voltam.
2013. dec. 16. 14:41
 19/32 A kérdező kommentje:

A mai gorbe:

[link]

Holnap tesztelek

2013. dec. 16. 17:03
 20/32 anonim ***** válasza:
Gyonyoruuuuu!!! Higgy nekem....Babas vagy! Felranam az en gorbem ami igen hasonlo de telorol nem tudom hogy kell.Reggel ird meg mi lett.1-es voltam
2013. dec. 16. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!