Gratulálok!nem értem miért ilyen utálatosak az emberek?!miért ne oszthatná meg a kérdező az örömét másokkal,miért kell rögtön lehurrogni hogy dicsekszik?!mikor végre nekem is pozitiv lett a tezstem legszivesebben az egész világba kikiabáltam volna az örömöm és azota más 7honapos a fiam és rá is nagyon büszke vagyok és "dicsekedek vele".Aki érzékeny a témára ne nyissa meg a kérdést.Nagyon sajnálom akinek eddig még nem jött össze de most attol a kérdező miért ne örülhetne?
Vigyázz magadra és a babára kérdező,boldog babavárást és könnyü szülést kivánok előre is!
Gartulálok kedves kérdezö! :) Biztos nagy lehet a boldogság:)
Nekem ma reggel is még erösebb a tesztcsík a kontrollnál, de 1 hetet kaptam arra h elvetéljek...nem fejlödik...de nem értem h miért nem halványodik a tesztem. Már másodjára fog velem megtörténni az ami minden kismama rémálma :(
Vigyázz magatokra! :)
Gratulálok!Nagyon szép teszt!Szép emlékeket juttat eszembe 26 héttel ezelőttről,amikor pozi lett a tesztem!A homlokomra kiírtam volna!Most már nem kell,mindenki látja:)Fantasztikus érzés terhesnek lenni!
Akik régóta próbálkoznak,nem a te képedtől fognak elszomorodni,sajnos amúgy is rossz érzés sokat várni a bébire,én is tapasztaltam.
Boldog Karácsonyt és jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!