Van más is akinek szülés után nem állt vissza eredetire a ciklusa? Szeretnénk még egy babát de nem tudom így összejöhet-e :- (
Nekem is másfél éves a kisfiam. Azt szerettük volna, ha 1,5 év lesz közöttük, hát most vagyok 9 hetes :)
Nálam a szoptatás miatt 40-42 napos ciklusaim voltak. Pedig 8 hónapos volt a fiam, amikor visszatért a ciklusom. Kétszer volt poz. a terhességi tesztem, de mindkétszer spontán vetélés lett a vége, pedig a másodiknál már csak 2* szopizott a kisfiam. Végül elválasztottam és az első szoptatásmentes hónapban terhes is lettem :)
A szoptatási tanácsadónk is ezt javasolta, ha nagyon szeretnénk tesót, mert ő rengeteg olyan esetről hallott, ahol a szoptatás szinte lehetetlenné teszi az ovulációt/beágyazódást stb. Persze millió az ellenpélda, pl. a barátnőm napi 7 szoptatásnál spontán ikrekkel (!!!) lett terhes, de ez nagyon függ a hormonrendszer egyéni érzékenységétől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!