Ha a jóstesztem negatív 12 dpo-n, akkor tuti nincs baba? Vagy erre nem érdemes sokat adni? Görbe lent.
2009. nov. 24. 08:50
1/5 anonim 

válasza:

hát ez a hő szépen kuszik lefelé!
sajnos most meg fog jönni ,ha még nem tette...
majd a kövi hónapban! sok szerencsét!!
2/5 anonim 

válasza:

Osztom az elöttem válaszoló véleményét,ebből mensi lesz.Sajnálom!
3/5 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem biztos,hogy mensi lesz.Vagy a 14 vagy a 17.napon volt pé-d,mondjuk látom az ovuteszt a 14. napon lett pozi.Ennyi hőleesés még nem számít,nekem is ingadozott ennyit,és mégis terhes lettem.
25 hetes
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Csak péntekre nem várom, ha megjön, akkor csak aznap fog óriásit zuhanni a hőm, nem 1 tizedet szokott leesni.
Kedves utolsó, neked köszi a bíztatást, én még reménykedek, és gratula a babódhoz! :)
2009. nov. 24. 12:41
5/5 anonim 

válasza:

Drukkolok neked,és köszi a gratulációt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!