4napom van még mensiig. A mai tesztem -lett. Gondolom korán is csináltam. A görbém szerint mit gondoltok?
2013. dec. 12. 13:04
31/45 A kérdező kommentje:
Mar szepen latszanak a csikocskak;)
Innentol mostmar csak minden legyen rendben! Es ep es egeszseges legyen@!!!!! Koszonom a sok kommentet es hogyszurkoltatok!!!♡♡♡♡♡
2013. dec. 19. 15:53
32/45 anonim válasza:
Gratulálok neked :)))) sok egészséget neked is és a babának is :)
33/45 anonim válasza:
:D Azért írd majd meg, mi volt a dokinál!!!
34/45 A kérdező kommentje:
Ket het mulva megyek kb. Mert ha minden igaz ma meg csak 4hetes vagyok;)
De privatban nyugodtan irj ram es kerdezz;)))
Es koszi!;)
2013. dec. 20. 06:18
35/45 anonim válasza:
Addig is Boldogságos Karácsonyi Ünnepeket e csodaszép várakozásban!!! :D
36/45 anonim válasza:
első vagyok ...ma én is nagyon erős pozitivat teszteltem ,else tudom hinnni :))))))))))) első honapunk volt :)
37/45 A kérdező kommentje:
Dejoooooo!!!!!!! ♡♡♡♡♡;))) gratulalok neked is!!!:)))) akkor kb egyszerre babazunk?;)
2013. dec. 20. 09:50
39/45 anonim válasza:
Ja és az augusztusi szülés remek szerintem, volt benne részem! :D
40/45 anonim válasza:
[link] de nézzétek milyen erős a csik ,nov.17én volt az utolso mensim ,még annyira sokat nem is késett akkor h lehet h ennyire erős a csik?? lehet h honap elején volt Pé- m???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!