Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem jön meg. Esélyes?

Nem jön meg. Esélyes?

Figyelt kérdés

heló. a barátnőmnek 30.-a köré van beállva kb a havi baja és októberben jött meg neki utoljára.

november 2.-án lefeküdtünk, gumiztunk. Látszólag semmi baj nem volt a gumival mikor lehúztam (mindig megnézem!).

Aztán összevesztünk és November 8.-án szakítottunk, de nem bírjuk egymást nélkül és most lassan újra összejövünk (nem csak szexelni, még mielőtt jönnek a támadások...).

Novemberben azonban kimaradt neki, ami furcsa mert ilyen még nem történt. Számolgatta hogy pont rosszul fog megjönni és mikor hétvégére hazajön akkor pont meglesz neki, de nem jött. örültünk és dec 7.-én lefeküdtünk.

és azóta se jött meg neki.

lehetséges hogy még a november eleji akciónk "célba ért"? annyira ciklus elején, gumival? vagy esetleg a múltheti?

Az bekavarhatott hogy azelőtt rendszeres (szeptember óta már csak hétvégente 1-2 alkalom) nemi életet éltünk most meg ugye volt 1 hónap szünet?

Már több mint 1 éve együtt vagyunk és ilyen még nem fordult elő. Talán az első hónapban volt az hogy 15 napot késett neki, de azt betudtuk annak hogy addig nem volt rendszeres nemi élete.

Nagyon tanácstalan vagyok és már engem is beparáztatott, pedig én eddig nem izgultam emiatt. Pénteken jön haza, valószínűleg szombat reggel tesztel, de már nagyon esszük a kefét.

Valaki mondjon valamit.

2013. dec. 11. 17:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt csak a teszt tudná megmondani!!!Bármi lehet..Vegyetek gyorsan egyet az már tutira megmutatná!!!A.
2013. dec. 11. 17:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha a gumival nem volt baj akkor nem hiszem hogy baba lenne mi 9 èvig hasznaltuk,azèrt a biztonsàg kedvèèrt teszteljetek.....
2013. dec. 11. 17:15
 3/3 A kérdező kommentje:

meg akartuk várni a hétvégét hogy hazajöjjön a barátnőm mert ha pozitív akkor egyedül ezt nem tudta volna feldolgozni.

DE KÉPZELJÉTEK: most írta hogy megjött neki.

fúúú. kár volt a kérdést kiírni, de ez legyen a legnagyobb problémám.

további szép estét :D

az enyém már garantáltan az lesz :)

2013. dec. 11. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!