Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikor van\volt az...

Szerintetek mikor van\volt az ovulaciom?

Figyelt kérdés

Meg uj vagyok ebben. 2 honapja probalkozunk a parommal a babaval, szerintem most sem sikerult, bar meg nem jott meg, de szerintem meg fog.

Csak a 2. alkalomnal csinaltam diagramot. Eddig azt hittem, hogy a 15. napon van\volt az ovulaciom, de a diagramot elnezve mar nem tudom. Szerintetek?

[link]

2013. dec. 11. 04:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a 14. ciklusnapon volt ovu.. :)
2013. dec. 11. 09:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ma nagyon leesett a hő...azerintem ma megfog neked jönni, de legkésőbb holnap.. :(
2013. dec. 11. 09:29
 3/6 anonim ***** válasza:
általában hány naposak a ciklusaid? a 15. nap csak 25-30 napos ciklus esetében törvényszerű
2013. dec. 11. 10:20
 4/6 A kérdező kommentje:

Hétfőn volt egy kicsi rózsaszínes pecsetelo vérzésem, tegnap meg barnás. Ma meg semmi , de meg lehet (mert most keltem, külföldön elek) úgyhogy meg a nap előttem van.

27 naposak a ciklusaim, eddig pontos volt de előző hónapban mikor elkezdtünk próbálkozni 2 nappal hamarabb jott meg es abban a hónapban sokszor volt pecsetelo vérzésem. Ebben a hónapban meg nem volt semmi csak most hétfőn meg kedden (amikor meg kellene jönnie).

En is a 15. Napra gondoltam az ovut de elbizonytalanodtam a 18. Nap láttán.

Örülnek neki nagyon ha nem jönne meg es későbbi teszt pozitív lenne, de annyira nem reménykedem :/

2013. dec. 11. 14:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen en is a hőmérsékletem leesese miatt sem reménykedem. Ma 36,6 mértem.
2013. dec. 11. 14:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Na megjött. Szerencsére nem érzem magam annyira csalódotnak, mert számítottam ra. Csak azt nem értem, hogy hogy nem sikerült amikor együtt voltunk ovu idején :D
2013. dec. 11. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!