Szerintetek mikor van\volt az ovulaciom?
Meg uj vagyok ebben. 2 honapja probalkozunk a parommal a babaval, szerintem most sem sikerult, bar meg nem jott meg, de szerintem meg fog.
Csak a 2. alkalomnal csinaltam diagramot. Eddig azt hittem, hogy a 15. napon van\volt az ovulaciom, de a diagramot elnezve mar nem tudom. Szerintetek?
Hétfőn volt egy kicsi rózsaszínes pecsetelo vérzésem, tegnap meg barnás. Ma meg semmi , de meg lehet (mert most keltem, külföldön elek) úgyhogy meg a nap előttem van.
27 naposak a ciklusaim, eddig pontos volt de előző hónapban mikor elkezdtünk próbálkozni 2 nappal hamarabb jott meg es abban a hónapban sokszor volt pecsetelo vérzésem. Ebben a hónapban meg nem volt semmi csak most hétfőn meg kedden (amikor meg kellene jönnie).
En is a 15. Napra gondoltam az ovut de elbizonytalanodtam a 18. Nap láttán.
Örülnek neki nagyon ha nem jönne meg es későbbi teszt pozitív lenne, de annyira nem reménykedem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!