Beagyazodaskor ki mit erzett alul a petefeszekben?
Peteeresem utan volt kis feher folyasom, utana ra par napra a hasamban, alul a bal oldalon egyik este ketszer is, fura kis kapirgalast ereztem. Sohasem ereztem meg ilyet.
Majd masnap reggel alul a jobb oldalon, erosen szurkalt a hasam tobbszor is, par masodpercig. Nemtudom mitol lehetnek ezek. Talan beagyazodas jele, mert tobbszor is szeretkeztem a parommal peteereskor es mar azutan is.
Én is kis kaparászást éreztem, pedig abban a hónapban, mikor terhes lettem, már úgy voltam vele, hogy én már soha nem leszek terhes... Szóval nem figyeltem magam, de erre az érzésre határozottan emlékszem.
Majd írj kérlek, ha csináltál tesztet!!!!!!!! Drukkolok!!!!!!!! :)
Nekem 2 napja késik és a múlthéten olyan alhasi görcseim voltak hogy alig bírtam megmozdulni. Haspuffadás, baloldali görcs szúrás, a hüvelyembe is nyilalt egyet és fehér folyásom is volt ami 1-2 napig tartott.
Hát most nagyon kiváncsi vagyok hogy mit fog mutatni a teszt de még várok vele pár napot :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!