Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beagyazodaskor ki mit erzett...

Beagyazodaskor ki mit erzett alul a petefeszekben?

Figyelt kérdés
2013. dec. 10. 20:44
 1/9 anonim ***** válasza:
semmit nem éreztem :D
2013. dec. 10. 20:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Semmit. Fogalmam sem volt, hogy terhes lettem.
2013. dec. 10. 20:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Semmit.
2013. dec. 10. 21:01
 4/9 A kérdező kommentje:

Peteeresem utan volt kis feher folyasom, utana ra par napra a hasamban, alul a bal oldalon egyik este ketszer is, fura kis kapirgalast ereztem. Sohasem ereztem meg ilyet.

Majd masnap reggel alul a jobb oldalon, erosen szurkalt a hasam tobbszor is, par masodpercig. Nemtudom mitol lehetnek ezek. Talan beagyazodas jele, mert tobbszor is szeretkeztem a parommal peteereskor es mar azutan is.

2013. dec. 10. 21:02
 5/9 anonim ***** válasza:
én kis szurkálást éreztem.
2013. dec. 10. 21:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Szintèn semmit, pedig nagyon vàrtam, kerestem,...
2013. dec. 10. 21:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is kis kaparászást éreztem, pedig abban a hónapban, mikor terhes lettem, már úgy voltam vele, hogy én már soha nem leszek terhes... Szóval nem figyeltem magam, de erre az érzésre határozottan emlékszem.

Majd írj kérlek, ha csináltál tesztet!!!!!!!! Drukkolok!!!!!!!! :)

2013. dec. 11. 07:44
 8/9 anonim ***** válasza:
szia! nekem késő délután kezdődött, felpüffedt és görcsölt a hasam, meg is kellett állnom egy pillanatra mikor sétáltam haza. Másnap reggel hasmenéssel keltem, és elég intenzív volt, vagy 6-szor voltam azon a délelőttön wc-n, a végén már csak víz jött ki belőlem. Minimális hányingert is éreztem és a hasmenés miatt görcsöket. Utólagosan már tudom, hogy ez volt pont a beágyazódásnál. És tuti hogy amiatt mert sosem voltam hasmenős típus.
2013. dec. 11. 10:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem 2 napja késik és a múlthéten olyan alhasi görcseim voltak hogy alig bírtam megmozdulni. Haspuffadás, baloldali görcs szúrás, a hüvelyembe is nyilalt egyet és fehér folyásom is volt ami 1-2 napig tartott.

Hát most nagyon kiváncsi vagyok hogy mit fog mutatni a teszt de még várok vele pár napot :-)

2013. dec. 14. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!