Aktus utan 10nappal jelentkezhetnek a tunetek? Emelyges, hanyas?
Sziasztok,
beszállok én is a csapatba. 29.-én voltunk először védekezés nélkül együtt a férjemmel (első aktív próbálkozós hónapunk)
17-18-án nem kellene megjönnie.
Mellérzékenység, hasszurka van, tegnap főzés közben rám tört a hányinger.
36,9-37,2 között mozog a hőm, ez ma csak 36,8 volt, nem tudom ennek tulajdoníthatok -e jelentőséget. Sok helyen azt olvasom, nem mindenkinél biztos, ha leesik, hogy megjön, vagy fordítva, ha fent marad a hő, akkor baba van.
Én már teszteltem (túl korai volt) nega lett.
Lányommal (4éves) már mensi előtt 4 nappal kimutatta, és csak rá 2,5 hétre jöttek a tünetek, majdnem 6 hónapig hánytam.
Drukkolok nektek, jelezzetek ha teszteltetek, én is fogok :)
28-as vagyok. Voltam dokinál, sajna nem baba, de nincs is semmi bajom, azt mondta, előfordul, hogy elcsúszik a ciklus, ez történik most nálam. Mindent rendben talált, minden tökéletes, ahogy a nagykönyvben meg van írva, csak most elcsúszott és kész. Elvileg 2-3 napon belül megjön, leválás előtt van a nyálkahártya. De nem baj, az a fő, hogy minden rendben, babám lehet még :)
Drukkolok azért nektek, hogy összejöjjön :)
#33-as vagyok! :)
Én vettem tesztet az előbb, de várok vele, és vettem egy digitálisat is, amit majd akkor fogok elhasználni, ha nem jön meg és eltelik egy pár nap. ;)
Nagyon izgulok.
Majd írjatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!