Ma kellett volna a nem vártnak jönnie, eddig szerencsére semmi. Bennem van a mindjárt megjön érzés és kb 3 napja néha néha érzem hogy szurkál a hasam, és fel vagyok puffadva. Mikor teszteljek?
köszönöm :)
nagyon remélem hogy nem vár kellemetlen meglepetés holnap (a nem várt)
írok majd :)
Szia!
En a nem vart napjan este teszteltem,mert nem birtam turelemmel varni.
Nagyon erzekeny tesztet valasztottam,es halvany lett.
Sot,masnap is csak egy halvany masodik csikot sikerult produkalnom:)
Viszont nekem is volt hasszurkam,nagyon emlekszem,sosem ereztem elotte hasonlot! Azota a 33. hetben vagyunk:)
Szoritok Nektek!
Ohh gratulálok, lehet tudni már a nemét? :)
köszönöm :)
fáradékonyabb voltál abban az időszakban?
Többé mint fél éve voltam már várandós, ugyanezeket éreztem, de sajnos volt egy kis probléma :/
szia, szorítok, hogy neked összejöjjön!én tegnap írtam ki hasonló kérdést és erre éjjel megjött :-(
majd írd meg mi lett:-) drukkolok!
En csak ezt a hasszurkat vettem eszre,a tobbi jel, pl mellerzekenyseg,enervaltsag nekem a menses velejaroja volt elotte is,szoval probaltam nem minden tunetet betudni terhessegi tunetnek.
Raadasul az elozo honapokban volt hanyingerem,ami amugy sosem szokott lenni,es akkor pedig meg nem volt ott a baba:)
Szoval az ember annyira tudja varni azokat a tuneteket,amiket mindenki mond,h en siman kepes voltam produkalni.
Annyira ra voltam mar gorcsolve a dologra,h probaltam mar nem folyton befele figyelni. Viszont ez a hasszurka olyan hirtelen es eros fajdalommal jott,h nem tudtam nem eszrevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!