Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeretkeztünk a férjemmel, de...

Szeretkeztünk a férjemmel, de érdekes volt az eredmény. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

A sperma, ami visszafolyt kicsit rózsaszínes volt. Két napja is ezt tapsztaltuk, de előtte még soha. Még csak jövő hét második felére nem várom, tehát nem hinném hogy az volt.

Most nagyon megijedtem, mert már babát tervezünk.

De ez a rózsaszínes dolog csak akkor jön elő, ha spermával van, tehát nem lehet folyásról szó.

Előre is köszi

2009. nov. 22. 20:04
 1/8 anonim ***** válasza:
lehet több dologtol. vagy van pé-d és attol van kis rozsaszines folyásod, esetleg méhszájseb, vagy a féjednek prosztatagyulladása.. ezek közül lehet valmi?
2009. nov. 22. 20:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is méhszájseb. Mikor látott az orvos?
2009. nov. 22. 20:21
 3/8 A kérdező kommentje:

November 4-én voltam orvosnél. Csinált rákszűrést és megnézte, hogy alkalmas vagyok-e a gyerekvállalásra. A leletre azt írta, hogy semmi gond, nincs akadály.

Lehet, hogy nem vette észre? Vannak a méhszájsebnek más tünetei is?

Most megijedtem. Ez gátolhat a gyerekvállalásban? Mivel gyógyítható?

köszi

2009. nov. 22. 20:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is van méhszájsebem.A tüneteim, gyakori hüvelygyulladás, néha fájdalmas együttlét, és folyás.

Az orvos fagyasztást javasolt, de mivel babaproject van igy a szülés utánra hagytuk.

A kicsit nem befolyásolja, nekem 3 napja lett pozitiv tesztem igy.

Szerintem a férjed is menjen el orvoshoz, mi is mindketten kivizsgáltattuk magunkat, igaz neki elég kellemetlen volt, de a cél érdekében kellett.

2009. nov. 22. 22:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Férjed nem lehet felfázva? Nálunk volt a párom, és ugy jártunk mint ti! Lekközelebb próbáljatok nem közösülni, és akkor megtudjátok,hogy nála,vagy nálad van e valami. Ha nála, akkor jelentkezzetek be a Czeicel (nem bizti,hogy jól irtam) asszem 1-2 ezer forint,pohárkába viszitek a regeli friss spermát,kb 30 perc alatt megvan az eredmény.
2009. nov. 22. 23:14
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nekem mostanában nem volt folyásom, tehát nem teljesen illenek rám a tünetek.

Majd a legközelebbi alkalommal meglátjuk, hogy ilyen lesz-e még a dolog, és akkor lépnünk kell.

Remélem nincs bajunk.

köszönöm mindenkinek

2009. nov. 23. 06:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Engem 3x "műtött" a nőgyógyászom méhszájsebbel. Lefagyasztás. Nem egy komoly beavatkozás 10 perc alatt megvolt kicsit fáj, mintha nagyon erős mensigörcsei lennének az embernek. A húgomnak is volt de neki sokkal komolyabb-nagyobb. Már már ott tart a dolog nála, hogy plasztikázni fogják neki, ha már szült. Az orvos azt mondta 10 nőből 8nak van méhszájsebe, de nem igazán foglalkoznak vele az orvosok, csak ha már tüneteket produkál. Nálam nem volt tünet, és meg is mondtam a dokinak többet nem fagyasztunk, csak valamivel le szokta ecsetelni . A húgomnál viszont nagyon kitapintható volt ha felnyúlt a méhszájig, sőt volt olyan is, hogy levált neki , és bocsánat nem akarok gusztustalan lenni, de egy kis húsdarab szerű kiesett. Ettől függetlenül, mi is babát szeretnénk és semmi hátrányom nincs ettől azt mondta a doki. Ha van is ilyen neked ne aggódj. Az nem fordulhat elő nálatok, hogy kicsit hevesebben szerettétek egymást és megsérült belül a hüvelyed. Ez okozhat minimális vérzést, és talán egymást követő alkalmakkor is "felszakadhat". Nem vagyok orvos ha marad a probléma érdems kivizsgálni, de nem szabad rögtön a legrosszabbra gondolni. :-)

2009. nov. 23. 07:46
 8/8 A kérdező kommentje:

köszi

:-)

2009. nov. 23. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!