Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszt Megnéznétek? 1,5 éve...

Teszt Megnéznétek? 1,5 éve várjuk a csodát!

Figyelt kérdés
[link]
2013. dec. 5. 11:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szívből gratulálok! Olyan jó ilyeneket olvasni! :)
2013. dec. 5. 17:18
 22/23 anonim ***** válasza:
énis gratulálok,várjuk apuka reakcioját:)
2013. dec. 5. 21:57
 23/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!Köszönöm szépen a jókívánságokat!!Meg kapta a csomagot :) Volt benne egy klassz cumi is :) de nem esett le neki hogy miért!! Aztán mivel tegnap pont a régi édességekről beszéltünk így külföldön élve nem sok mindent tudtam beszerezni!!De még szerencse hogy a pezz cukorkát itt is lehet kapni figurával!!Na annak a hátuljához ragasztottam fel :) Na nagy nehezen észreveszi csak nézi nézi erre megszólal ez már biztos??:) Mire én nem megkértem az eladót pisilje már le!!::D értetlenül nézte aztán elmondta vagy 100* hogy szeret!!:) ( Nem a szavak embere) De cuki volt nagyon!!:)
2013. dec. 6. 04:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!