Létezik, hogy ilyen későn lettem terhes?
Figyelt kérdés
A párommal olyan 8-9 hónapja "védekezünk" megszakítással, eddig minden simán ment, bár ha baba lenne, annak is örülnénk. Nov. 21-én (is) együtt voltunk, azt mondta, nem biztos benne, hogy most sikerült mindent jól csinálni. Az utolsó menzeszem okt. 31-én jött meg, és nov. 6-ig tartott, szokatlanul hosszú volt, de amúgy semmi különös. Nem különösebben foglalkoztatott a múltkori "baki", mert úgy gondoltam, már rég túl vagyunk a középidőn, csakhogy nem igazán tapasztalom, hogy meg akarna jönni. Általában 30 naposak a ciklusaim, de volt már, hogy 32-33 napra jött meg, tehát aktuális lenne. Egyéb tünet nincs. Lehetséges lenne, hogy ilyen későn megfogant egy baba? Tesztelni szerintem még nincs értelme, 12 nap telt csak el az ominózus eset óta, elméletileg érdekelne, hogy összejöhetett-e.2013. dec. 3. 22:27
11/24 A kérdező kommentje:
Én is, majd megírom mi lett.
2013. dec. 4. 12:24
12/24 A kérdező kommentje:
Megcsináltam egyet, negatív. Tudom, korai, meg különben is délután van, csak nem bírtam ki és gondoltam, hátha. Mondjuk nyilvánvalóan nem győzött meg az említett okok miatt :D
2013. dec. 4. 13:07
13/24 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok én is. Majd írj mi lett.
14/24 A kérdező kommentje:
A ma reggeli is negatív, de még nem jött meg. Úgy tűnik, hogy csak késik valamiért.
2013. dec. 5. 14:19
15/24 A kérdező kommentje:
Státuszjelentés (ha valakit érdekel): ez már a ciklus 37. napja, ilyen sokáig még sosem húztam. Még mindig nem jött meg, a mellbimbóim meg vannak dagadva, és érintésre fájnak, a bőröm nem zsíros, pedig mensi előtt szokott lenni, a pattanások inkább eltűnni látszanak, mint előjönni. Egyéb jelet nem észlelek, minden normális és megszokott, szóval nem tudom, mit gondoljak.
2013. dec. 6. 12:19
16/24 anonim válasza:
NÉzd, még mindig megvan az elvi lehetőség. Ugyanis ha a 22. napon volt az aktus, de a peteérésed mondjuk csak 3 nappal később, a 25. napon, most vagy a 37. napon, akkor az még csak 12. dpo, tehát lehet hogy baba van, de negatív a teszt.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy alakul. Majd írd meg.
17/24 A kérdező kommentje:
Holnap reggel ellövök egy tesztet, előbb szerintem nincs értelme, mivel a hcg elvileg kétnaponta duplázódik. Jó lenne már, ha vagy kimutatná, vagy megjönne, mert ez elég idegesítő.
2013. dec. 6. 13:48
18/24 A kérdező kommentje:
Teszteltem, nega, valószínűleg tényleg csak ennyit késik. Furcsa, mert ez már a ciklusom 38. napja, de eltelt 16 nap az aktus óta, biztosan mutatná már, nem?
2013. dec. 7. 07:43
19/24 anonim válasza:
Igen, mára már biztosan mutatná...:(
20/24 anonim válasza:
Én még 2 napot várnék, ha akkor se pozitív a teszt vagy nem jön meg addig, akkor felkeresnék egy orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!