Ciskácska kérdése:

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
november 20. -án volt peteérésem. Együtt voltunk a párommal. Aztán 28. -án volt enyhe barnázásom és még 29. -én is azt felváltotta a vérzés először olyan színű volt mint a rendes menstruáció de most inkább barnás. Ma december 2. -a van és még kissé vérzek de eddig sem volt mensi erősségű. Szerintetek lehet ez baba? Remélem mert már nagyon vágyunk rá!néha szurkál a hasam és a a méhem jobb és bal oldalán is . De kis ideig érzem és ennyi. De valamiért mégis úgy érzem, hogy nem vagyok egyedül! szerintetek van remény? köszi előre is a válaszokat!

2013. dec. 2. 20:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Lenyegèben 28-tól vèrzel?
2013. dec. 2. 21:27
 2/13 anonim ***** válasza:
Ez nem terhesség
2013. dec. 2. 22:56
 3/13 A kérdező kommentje:
igen akkor kezdődött egy kis barnázással...azért köszi a választ
2013. dec. 3. 01:13
 4/13 anonim ***** válasza:
Ilyen tünetről nem hallotam mèg.
2013. dec. 3. 06:39
 5/13 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz itt valami nem stimmel.
2013. dec. 3. 06:40
 6/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok ma teszteltem pozitívat :) erős két kontrolcsík! :) Köszönöm a válaszokat! :)
2013. dec. 3. 11:57
 7/13 anonim ***** válasza:
Akkor meg azonnal menj orvoshoz, mert a vérzés nem jó terhesség alatt
2013. dec. 3. 12:09
 8/13 anonim ***** válasza:

Akkor is menj el gyorsan ez nem normális!!!!!

Gratula

2013. dec. 3. 12:11
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi zépen 2 órakor megyek a dokihoz! :) azért remélem semmi gond mert halottam már olyat h megvolt a menszesze valakinek és mégis terhes volt sőt van olyan akinek végig meg vn...bár szerintem sem valami egészséges!
2013. dec. 3. 12:18
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen az első nekem is megvolt de ez nem igazi, csak 2-3 nap babonázás....az hogy jelent nálad gondot hogy piros élénk volt, szerintem csak hematoma de azzal is feküdnöd kell az elején és no szex....nehogy kimossa. Rendeben lesz tuti csak lásson orvos!!Írd majd meg!
2013. dec. 3. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!